Fredag 29 oktober

God Morgon finisar!
Vaknade upp tidigt idag även fast jag är ledig. Iof vaknar jag alltid innan 7 nästan så varför skulle det vara annourlunda idag? xD

Käkade frukost för en stund sedan och nu sitter jag och funderar på om jag ska ta och plugga lite och sen gå ner till stan en sväng? eller åka till torp..hmm. Är väldans sugen på att baka något gott också, kanske skulle ta och göra det istället?
Får se vad som händer och sker...

Har en väldigt lust till o hitta på något skoj ikväll, vet dock inte vad... någon som har något kul planerat??

Imorgon skall jag iaf till gbg och träffa en kompis, ska bli väladans skoj :D


Puss & Kram

Ojsan

Gissa om jag blev chockad förut när pappa kom hem från jobbet med en sprillans nya 42 tums tv.. haha!



Efter att jag kom hem från skolan idag har jag inte gjort mycket. Var nere på stan en snabb sväng med pappsen förut, annars har det mest blivit tv tittande idag. Hjälpt syrran lite inför hennes matteprov imorgon också.

Nu ska jag inta sängen och lägga mig och se på Niklas mat/robinson. Efter det kommer Vad blir det för mat,Restaurang i mitt vardagsrum och Gordons Kitchennightmares. En massa bra program idag :D

Sov Sött
Camilla

I did it :D

Gaah! Fy sjutton vad trött jag är.
Fick gå upp kvar i 6 imorse för att hinna med tåget och vara nere i gbg till halv 9. Tåget var försenat 20 minuter men jag hann till workshopen iallafall vilket var tur.
Fick se min tenta idag också och jag klarade den :D Ni anar inte hur lycklig jag är!!♥♥

Nu ska jag alldeles strax sätta in maten i mickron och fortsätta se på Beverly Hills. Är så trött i huvudet att det känns som jag skulle kunna somna när som helst.

Ha de fint i regnrusket!
Camilla

I butik

TjenaTjena!

Kom nyss hem efter att ha varit och storhandlat mat tillsammans med familjen. Såg marabou vintervit chokladen på ica och jag tror bannemig jag ska köpa en nästa gång jag hittar den. Den kommer ju bara i begränsad upplaga och jag fullkomligt älskar vit choklad!
Är det någon som har smakat?



Nu ska jag sätta mig lite och läsa inför seminariet vi har imorgon morgon, sen är det dusch och tv som väntar!

Btw det visade sig att bara halva avsnittet av huset fullt fanns uppe att se förut, snacka om att bli besviken :/

Camilla

Fullt Hus

När jag gick i högstadiet hade jag en period då jag varje dag efter skolan satt och kollade på Huset Fullt, som mamma hade fått i uppgift att spela in varje dag då det gick medan jag var i skolan. (Jag kunde bli rasande om hon missade ett enda avsnitt) Jag tyckte det var bland de bästa programmen som fanns och jag har saknat det en massor sen kanal 5 slutade sända det någon gång när jag gick i 9:an
Men imorse när jag var inne o sökte lite på youtube ser jag att det finns ett avsnitt att kolla på, gissa om jag blev glad. Så nu ska jag titta på det samtidigt som jag äter lunch.



See You
Camilla

26/10-10

God Morgon!

Ska strax bege mig ner till tågstation för att åka till skolan. Börjar inte förren vid 13.00 men skall möta upp några kompisar och plugga lite först.
Kommer hem sent idag så har nyss fixat en massa matlådor.

Igår hände inte mycket, spenderade största delen av dagen framför tv:n/datorn och hade allmänt tråkigt.
Var på torp med pappa och Emma på kvällen vilket var skojsigt. Därute kollade vi mest på mobiltelefoner då emma vill ha en ny.

Nu ska jag borsta tänderna och packa väskan.
Ciao

Slappar dag idag

Jag är trött, helt slut faktiskt!
Har vart en riktigt slappis dag med spel på datorn och ytterpyttelitte plugg. Tyvärr blir det så när man sitter vid datorn och ska plugga att man gärna tittar in på andra sidor istället!

Var ute på en liten promenad med pappa för några minuter sedan, det var skönt men kallt att komma ut och få lite frisk luft efter att ha suttit inne hela dagen.

Denna vecka är det bara skola två dagar, ett seminarium och en workshop. Häärligt, längtar redan till nästa helg hehe. Har lust att gå på bio, finns så många nya filmer jag vill se nu bla. pappa på burk, puss, I rymden finns inga känslor, Lyckan, kärleken och meningen med livet o en massa mer.



Nu ska jag gå o fixa kvällsmat och se på two and a half men :) Söndagstradition! haha

Sov Gott

Trääna och sånt

Heejsan vänner

Sitter här och funderar lite. Ska alldeles strax kila bort till östrabo och möta syrran som vart och tränat. Själv sitter jag här och tittar runt på lite olika bloggar, spelar spel och har det allmänt mysigt. Dock med lite dåligt samvete eftersom jag borde plugga, har inte öppnat en bok sen i torsdags. Är ledig imorgon så får väl försöka tagga till en del då!


Denna bilden är från andra året jag gick på idrottsgymnasiet :)

Nu måste jag rusa om jag ska hinna till Östrabo

Puss & Kram

Sunday morning

God Morgon.
Härlig morgon idag. Skulle vart ute på tipspromenad med mamma men vädret hindrade mig så istället sitter jag här och har precis käkat frulle.
Vad dagen har att bjuda på idag har jag ingen aning om men räknar med att den blir ganska så slapp, kan va gött det med ibland.

Nu ska jag borsta tänderna och kanske ta tag o plugget lite granna? Fast först ska jag nog gå ut i köket och vara med de övriga familjemedlemmarna på lite spel. haha

Ha en fin dag

Saturday

Sitter med en djungelvrålklubba i munnen och funderar på om jag ska sticka ner till affären och köpa choklad nu eller om jag ska vänta och spela lite sims först. Tufft val! Orkar inte med att plugga idag, de får vänta!

Vid kvart i tio imorse åkte jag, Emma och farmor till Överby köpcenter i trollhättan och spenderade ca 3 timmar med att spatsera runt i affärer och en mysig fika på coop. Emma var storshopparen av oss och hittade två linnen samt en tunika + en lampa till fönstret i sitt rum :)
Jag letade efter en ring utan framgång och skor men hittade inte det heller, så inget köpt för mig. Trsit, ja tycker man blir så glad när man inhandlar något nytt :D

När vi kom hem igen satte vi oss vid köksbordet och dukade fram mat. Bjöds på en massa plockmat igår med bla kyckling, skinka, sallad, potatissallad, köttbullar + en massa frukt så det fick bli dagens lunch (och säkerligen morgondagens också). Mums!
Efter det har jag bara suttit och käkat vit choklad som pappa hade med från skottland vid datorn medan emma pysslat om mitt hår, skööönt!

Har ni haft en bra lördag? :)

Förresten pappa har fått fnatt och står i köket och dammsuger upp bananflugor xD

camilla

Skönhetssömn?

God Morgon på er!
Hoppas ni har sovit bättre än vad jag gjort, har sammanlagt fått två(!!!) timmars sömn i natt. Usch haft jättesvårt o sova och legat och sett på en massa filmer istället!

Hade skola, lång dag, igår och sen vart de direkt hem för att fixa inför kalaset :)
Hade ett jätteskojigt och enligt mig själv lyckat kalas :D Fick superduperfina presenter också!

Ska försöka ta o sova lita nu innan jag skall upp och dra till gbg eller trollhättan för shopping med syrran :)

/
Camilla

Det där med tv

Kom nyss hem från en sväng på stan tillsammans med syter. Hon letade efter en tunika men hittade ingen så antagligen kommer vi åka till överby på lördag :D längesedan jag var där och jag behöver ett par nya skor vilket passar perfekt då jue.

Köpte mig en ny mössa för ett tag sen :)Lindex Shop Online - Mössa
Funderar på att köpa de matchande vantarna också, mest för att de va så goosiga haha!

Nu ska jag alldeles snart gå o bänka mig framför tv:n, går så galet mkt på torsdagar som e bra. Lite iriiterande nästan då de enlgit mig inte går något bra alls på onsdagar exempelvis. Idag ska jag iaf se på Niklas mat, Vad blir det för mat, lyxfällan och restaurang i vårt kök som alla går samtidigt :/ sen kl 22.00 kommer Gordons kicthen nightmares som brukar va ganska skojigt :)

Puss

Den första snön

Kom nyss hem ifrån skolan. Hade en föreläsning idag som sagt som började kl 09.00 så de va bara att tvinga sig upp 05.45 imorse för att hinna med tåget, vilket resulterat i att jag är galet trött nu.

Mitt under föreläsningen fick jag ett sms av Emma som löd: DET SNÖAR
Min första tanke var verkligen bara NEJNEJNEJ. Åå jag vill inte ha snö, inte än. Det är ju bara oktober jue.
Jaja efter föreläsningen satt jag kvar en liten stund med ett par kompisar innan jag traskade mot tåget för att åka hem och nu har jag nyss kommit innanför dörren.

Idag står städning, städning och åter städning på schemat. Samt lite bakning :) Tycker om att baka och imorn väntas släktkalas så då får man ju ha lite gottigt att bju på.

Nu ska jag ta och laga mat för det kurrar i magen
TjingTjong



Löööf


Hematenta

Hoppsan vad dagen har rusat förbi fort. Har suttit vid datorn från kl 10.00 imorse och inte lyckats lösa en enda uppgift. Vad gör jag egentligen? Tycker inte om när tiden går alldeles för fort utan att man får något gjort.

Ska ut till torp om drygt en timme. Skönt att få komma ut lite.
Imorgon väntar skola :) Har en föreläsning om Aktivitetsvanor i Sverige kl 09.00 imorgon som ska bli intressant att gå på.

Nu åter till "plugget"

Löf

tjugondeoktobertvåtusentio

Morsning Korsning

Kvällen igår avslutades på bästa möjliga sätt.
Kycklingkebabtallrik med pommes och mos på pingvin tillsammans med en vanlijmilkshake på mc donalds till efterrätt=proppmätt!

Fick finfina presenter igår också. Dock e de lite ironiskt då jag fick 3 klockor. Två armbandsur, ett från mamma, pappa och Emma och ett utav Björn :) Av mamma och pappa fick jag även en väckarklocka.
Av Emma fick jag en söt liten lapp där det står att hon bjuder mig på middag när jag vill (hmm undra om de betyder 3 rätters på en typ hummer restaurang?:P) och en jättefin röd ros.


Idag kommer bli en relativt slapp dag då jag måste fortsätta lite med hemtentan, sen i eftermiddag ska jag ut till torp och kika efter en mössa + lite annat smått och gott!

Ha en trevlig dag
Löf

20 den 19:e

Idag vaknade jag upp av 3 personer som stod och bjöd på riktig skönsång 06.20 vid min säng. Perfekt start för min 20 års dag♥
20 år har alltid varit en slags gräns eller vad man skall säga då man enligt mig räknas som vuxen, fråga mig inte varför. Så nu är jag alltså vuxen då? Haha kan ju knappast säga att det känns så :P

Ikväll ska vi ut och äta med familjen, har inte bestämt mig för vad jag är sugen på och vill ha än men något smaskens blir det kan jag lova.



Bilder från min 14 års dag :)

Tack alla fina för gratulationerna jag har fått idag!


äldre, äldrigare, äldrigast?

Kanske inte men idag fyller i alla fall Camilla gammal, hela 20 år, världens största grattis på födelsedagen! Klockan e snart halv ett på natten och jag vet att Camillas klocka snart ringer för larmning. Då kanske ni undrar varför hon ska upp redan och det kan jag berätta. Det är för att hon ska köa utanför systemet så hon vet att hon kommer in en vacker dag som denna och får sin lilla snapps. Hörde ni det Uddevalla-systembolag idag töms lagret! Ne skämt och sido med det ville jag i alla fall säga grattis grattis och åter grattis till dig Camilla hoppas du får en kalasdag och att du får många fina presenter.

Sökt lite praktikplatser i gbg idag och hoppas jag får någon så jag vet var jag ska vara mina 14 veckor, längtar redan. Har för övrigt fastnat i låten Gubben i lådan, så himla bra e den!



Kiss&hugs
Wilson

Candyland

Dagen idag har varit grå och trist. Det har regnat hela dagen vilket jag tror har varit bra för då har jag inte haft någon lust till att gå ut och jag har suttit här framför datorn och försökt studera. Har kommit en liten bit nu på ett par frågor till men inte så långt som jag hade hoppats tyvärr.

Pappa kom förresten hem från Skottland idag och hade med sig en del godheter hem till mig:) Bland annat vit choklad, vita choklad malteseres, Jelly Beans och Haggis. Mycket nöjd blev jag :D
Är riktigt nyfiken på Jelly Beans som har en massa konstiga smaker som tex.: sockervadd, popcorn, smör, kanel och blåbärs paj. Ska bli spännande då jag aldrig smakade dessa under tiden jag bodde i England (fråga mig inte varför)


49 Assorted Flavors Apothecary Jar 

Vet inte varför vita maltesers inte finns i Sverige men galet goda är dem iallafall :)


Löf

18 oktober

God Morgon!

Vaknade upp för ett bra tag sen, sov väldigt oroligt och drömde en massa hemskheter i natt så känner mig inte utvilad för 5 öre.
Började dagen med att gå till affären för att handla kanel eftersom den tydligen var slut och havregrynsgröt utan kanel går inte.
Så nu har jag fått i mig frukost och ska strax sätta igång med hemtentan.



På tal om frukost så kan jag inte direkt påstå att jag saknar den engelska frukosten som jag ibland blev serverad hemma hos min engelska familj. Sån tur var så åts den ofta bara på helgerna och bestod då vanligtvis av: vita bönor i tomatsås, klyftpotatis, svamp, ägg eller äggröra, bacon och grillad tomat. Ibland även någon engelsk korv. Det var inget fel på maten i sig bara det att det inte var direkt vad man var sugen på kl 09.00 på morgonen hehe.

Kom att tänka på en annan sak också gällande frukost. Den första dagen när jag kom till England och jag precis hade fått se mitt rum så frågade min värdmamma om jag ville ha frukost, jag var lite hungrig då kl var runt 11 och jag hade åkt hemifrån tidigt på morgonen, så jag svarade att jag gärna ville ha frukost.
När maten var färdig och jag kom in i köket låg det en fiskfile, svamp och äggröra på en tallrik och jag minns att jag blev het paff. Kallade dem de frukost? jag hade ju förväntat mig en brödbit och fil eller liknande. Gött minns jag att det var iallafall :)

Jaja nog tjatat om det
Ta hand om er

"Du ska inte tro att du är något"

Jag tror att jantelagen är påväg bort, åtminstonne lite. Jante är hårt rotat bland svenskar än idag, skryt och gott självförtrodende. Jantelagen är ett hinder för att lyckas och få ett jobb. Men samtidigt tror jag på att man samtidigt ska vara ödmjuk. Om vi jämför USA med Sverige så finns inte samma typ av kollektivs tänkande, där försöker alla förverkliga sina drömma på egen hand. Där blir andras framgångar uppmuntrande istället. För kan du, så kan jag också. Se på Facebook till exempel, där "gilla"-knappen har blivit en a de viktigaste funktionerna.

Anti-Jantelagen
- Du ska tro att du är enastående
- Du är värd långt mycket mer än du tror
- Du är bättre än många andra
- Du är bra som du är

- Du leverera

Tro att du är nogot, för det är du!

Wilson

Studera eller?

Nu tar jag och ger upp med studerandet för idag. Kom ingen vart trots att jag faktiskt har suttit ner nu i två timmar, men det är svårt. Håller på med två hemtentamen angående kost och fysisk aktivitet och jag har nu gjort klart en fråga på kost delen. Kan ju även nämna att detta var den "lättaste" frågan så jag vill inte ens tänka på hur svåra de andra kommer att bli.

Är ledig från skolan nu mån-ons så de får bli hårdkörning nu i ett par dagar fram över, iallafall är det planen.

Nu stängs datorn av för natten och jag ska gå och göra mig ett rejält gott kvällsmål och se på two and a half men :) MysPys

God natt

My day so far..

God Eftermiddag!

Har varit en redigt slappdag idag. Hade tänkt o få pluggat en del eftersom jag inte läst någonting alls sen i torsdags men riktigt så blev det inte.
Började dagen med tipsopromenad tillsammans med mamma. Efter drygt 1,5 timmar kom jag hem, två chokladkakor rikare från bingon, för att sätta mig vid datan, äta mellis och plugga. Jag lyckades med allt utom att plugga om man säger så.

Gick istället ut för att möta Björn en kortis, då han åker tillbaka till Nyköping idag men ville lämna min 20 års present till mig innan han åkte (fyller 20 om två dagar). Alltid skoj att träffa honom, men saknar han redan :(

Åkte efter de ut till torp med Emma för att kika på mössor och blusar, hittade ett par snygga men inget fick följa med hem. Handlade lite nödvändigheter(läs: pan pizza, piroger och cola) på coop innan vi styrde hemmåt igen.

Nu sitter jag här åter igen för att starta pluggandet med lunchen i magen. 
Lika bra att börja så jag kan se ensam mamma söker ikväll :)



Ha de fint

Vi är på gång

Det var ett bra tag sen jag skrev här nu, närmare bestämt över ett år sen tror jag.
Men mycket har hänt sen dess. Bland annat spenderade jag 7 månader som au pair i england, då jag skrev min egna blogg istället för denna. Jag kom hem från england i slutet av mars (hade det kanonbra där) och efter det har allt rullat på oerhört snabbt. Jag åkte på träningsläger till Italien, arbetade på posten hela sommaren och nu har jag börjat plugga på Göteborgs Universitet på hälsopromotions programmet med inriktning kostvetenskap, dock så bor jag fortfarande hemma i Uddevalla så jag pendlar fram och tillbaka till Göteborg.

Ja det var väl lite kort om vad som har hänt under tiden bloggen har varit lite stilla om man säger så. Men nu ska vi alltså försöka dra igång här igen så ofta vi hinner :)


Ha det bra tills vi hörs igen

Sen en tid tillbaka

Kan inte annat än att erkänna att jag saknat bloggen lite, men bara lite!

Kommer väl att skriva ett inlägg lite då och då när jag har tid. Imorgon bär resan av till Nyköping igen vilket är fruktansvärt tråkigt, Uddevalla är och förblir min hemstad ett bra tag snart igen! Jag älskar skolan jag går på och har lärt mig väldigt många bra saker, men snart är den resan över. Jag hoppas också kunna göra en ny snygg design till bloggen igen, då ni!

Kul att Camilla kom med idén att börja blogga igen, tummen upp för det!




RSS 2.0