Buss gånger tusen!

Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här i ett sista kapitel. Om jag behöver förklara den skugga som vilar i tiden, förstör inga minnen du vill inte se mig såhär!

BUSS!
Det är vad dagen innehåller och det går riktigt bra måste jag erkänna, men då e jag inte halvvägs ännu! Tiden går fort men jag blir irriterad för strömmen på bussen fungerar ju inte så snart dör min dator... Säkert gubben som kör som har fumlat med något :(

Jag har blivit galen i Robbie Williams nya album, två favoritlåtar men detta är min absoluta favorit!



Wilson

Som sköldpaddor!

Ingen är så blind som den som inte vill se. 



Då va man i Uddevalla, det går inte beskriva den underbara känslan även om man har hur mycket att göra som helst! Det är whateva just nu när man är här, som bortblåst, men det blir en panikvecka nästa vecka vill jag lova! Hoppas på att eddie får lämna Idol, det är den enda jag vill ska åka ut just nu.

Imorn ska det bli julfest med klubben, riktigt trevligt. Blir spännande att se om man blir utnämnd titeln "årets manliga hoppare" I hope so!

Haft en supertrevlig vecka med Petra också och imorn ska vi till Resteröd och shoppa loss lite skulle jag tro, vi får se om man kan hitta något trevligt där.


RSS 2.0