sommarjobb

Tjabbatjenahallå gullungar!
Dåligt med uppdatering men ja har ingen tid just nu.

Började jobba på posten idag, ska jobba där resten av sommaren :) Får köra både bil och cykla varje dag så de ska nog bli skoj, dock har jag ont i hela benen nu efter cykelturen som kommer att ligga på runt 2-4 timmar varje dag.
Kändes lite underligt i början att sitta på "fel" sida i bilen o köra och att inte behöva koppla. Men man vänjer sig nog.

Efter jobbet åkte jag ner till stan och träffade Malin :) Vi fikade på cactus, eller jag åt sallad och hon fikade med äppelpaj.
Hur mysigt och trevligt som helst hade vi, så detta ska vi göra om snart :)

Nu ska ja sticka iväg o träna gym på rimnersvallen.
Hörs kanske mer ikväll...

Camilla

En heldag på Ullevi

Hej igen :) har er dag varit bra?

Min har vart super. Tog tåget till gbg p ullevi 10.09 för att hinna se Björn hoppa längd.
Det var MÄKTIGT vill jag lova och jag är så otroligt glad för hans skull. Verkligen :) Att se hans min, helt ärligt så kunde han inte sluta LE och det var så grymt häärligt att se :)

Jag o Jonas var kvar i gbg fram tills lina skulle tävla 18.35, en varm väntan blev de. Vi drog o åt på Mc Donalds under tiden :D

Väl hemma igen har jag suttit o tryckt i mig en 200 g chokladkaka framför ett cityakuten avsnitt.
Ett perfekt avslut på dagen :D

Sov Gött
Camilla

Fullt Upp!!

TjenaMors.

Har haft fullt upp två dagar i rad nu och har inte haft ork till bloggen.

Igår va ja ute me jonas på rödön o badade :) tre dopp och en bamseglass hann de bli. Roligt hade jag iaf :)

Idag var de tävling på ullevi, världsungdomsspelen. Hoppade höjd där ja kom 7:a med höjden 1,67. Hyfsat nöjd ändå men va så sjukligt nära på pers höjden 1,71 så de känns fruktansvärt surt just nu.

Åkte hem från gbg ganska tidigt o stack ut me syrran o badade på mollön. Där blev de bara ett dopp men det var årets längsta bad på nästan en halvtimme :D Häärligt va de.

Imorn blir de gbg ännu en dag för o heja på alla vänner som tävlar.

Jag är helt slut, ska se klart fotbollen, som är väldigt spännande för tillfället, o sen ska ja sova.!!!

Godnatt
Camilla

Bad vid Mollön

Hjälp va trött jag e nu.!
Helt galet va trött man blir av att ligga och sola o inte göra någonting.
Blev iaf tre dopp i havet  idag o de va häärligt i vattnet bortsett från alla de tusen maneterna som envisades med att hela tiden vara på badplatsen. Men ja tror ja börjar komma över min rädsla mer och mer..haha
Stack ut till torp en stund efter med emma o köpte lite smågrejer, bla en bikinidel :)

Nu ser ja på tv och nästan somnar, de har vart en låång men trevlig dag.

Imorn har jag inga planer än så länge, men blir nog ett dopp i havet skulle jag tro!

Bye
Camilla

Badabada

Härlig morgon inte sant?

Ska snart sticka iväg och bada. Emma är borta o handlar mat till mig att ta ut som fika, snäll syrra jag har :)
Dags för mig o packa så jag inte missar bussen ut till unda.
Hörs senare

Camilla

Morgondagen

Imorn blir de bad ute på mollön tillsammans med malin och lina :)
Åker ut tidigt o e borta nästan hela dagen skulle jag tro.



Vääärldens sötaste syster har ja :)


Camilla

Pinsamhet/skojighet nr 5

En dag när Camilla och Björn skulle äta lunch satte vi oss bredvid ett annat par svenskar, eftersom alla andra bord var upptagna. Camilla har som vanligt tagit nästan bara frukt att äta och den frukten inkluderar en plommonliknande sak fast istället för en stor kärna i mitten är det 4 lite mindre.
När Camilla sätter sig för att äta den tappar hon en efter en kärnorna på golvet och efter varje kärna som hon tappat utbrister hon något i stil med: å nej, Björn jag tappade kärnan, nu tappade jag en till... osv.
Svenskarna som sitter bredvid oss, några som vi aldrig pratade med annars, försökte att inte kolla på oss. Man riktigt såg hur de ansträngde sig för att inte visa hur jobbiga vi var. De stack därifrån ganska så snabbt!


Kamelridning :D


Puss

Mindag

Heeejsan hoppas er dag har vart lika bra som min.

Började me att jag gick upp och gjorde tårta till mamma som fyller år. Gav henne presenter, spikmatta och väska, för att sen packa grejer till stranden.

Åkte till ljungskile med Lina där vi träffade Jonas och Robert :)
Spelade två basketmatcher där jag kom tvåa ena gången, kände mig bara tvungen att tala om detta, haha :)  Efter det drog vi gick ner och badade.
Blev två bad/dopp och lite solande innan vi var tvungna att ta tåget tillbaka till u-a igen för träning.

Tränade gym och lite andra smågrejer. Blev klar strax innan 6 o nu ska ja strax duscha o äta kvällsmat framför Allsång på skansen:P



Har iaf haft det kanonkul hela dagen :D
Camilla

Sommarlov

Härlig morgon som jag startade med ett top model avsnitt och flingor med mjölk. Såg även en liten stund på sommarlovsmorgon och Blue water high 3.

Tunisisk skylt, antar att det står på arabiska?

Översätt tack?!


Åsneridning i Tunisien.

Väntar på att Lina ska ringa.

Camilla

...

Tiden har gått fort ändå. När pappa kom hem från jobbet åkte vi ner till stan för att handla present till mamma som fyller år imorgon:)
Så imorn blir det tårtbakning och tårtätning :D

Nu ska ja äta kvällsmat strax och lägga mig och läsa min engelska bok en stund.

Ha de
Camilla

Pinsamhet/skojighet nr 4

Den första frukosten vi åt på hotellet i Tunisien på måndagen var lite extra speciell. Förutom det att man ville prova allt som fanns att äta så lyckades Björn göra något vi aldrig kommer att glömma.
Vi hade just satt oss ner i restaurangen, Camilla med flingor o fil, baguetter med smör och chokladpålägg, frukt och juice. Björn hade tagit ungefär samma fast han var sugen på ägg så han tog ett sånt med.
När Björn sätter kniven emot ägget och hackar i det snabbt för att bryta upp skalet rinner HELA ägget ut på den vita duken på bordet. Han hade tagit ett löskokt ägg vilket innebar att varken gulan eller vitan hunnit stelna:P Vi tittade på varandra och brast ut i ett enormt skratt. Det var svårt att hålla sig samtidigt som vi båda två nog tyckte att det var liite pinsamt, speciellt Björn!
Björn började torka upp ägget och fick bort nästan allt förutom en stor avslöjande gul fläck som fanns kvar på duken. Björn täckte fläcken så gott det gick med servetter, vi åt upp snabbt och pös därifrån utan att låtsas om någonting.
Undra vad personalen tänkte när de såg det :)


Puss


En riktig segdag

Fy tusan vilket härligt väder det har blivit idag. Stor skillnad från igår!
Har inte hänt något speciellt alls idag. Tränade imorse, gick till stan o lånade en bok på biblioteket. En engelsk bok blev det eftersom jag måste öva engelska nu innan jag åker till england som au pair :)
Träffade Björn inne på Willy´s så gick omkring med han en stund på stan och sen körde han mig hem. Har inte träffat han på en vecka så de va allt på tiden idag o kul va de:D

Hemma har jag ätit sallad och sett på cityakuten.
Men just nu har jag ingenting att göra, tråkar.....

Har märkt att vi slappat till oss lite med pinsamheterna men det kommer upp en inom kort.

Camilla

Home

heeej!

Har vart borta hela helgen så de e änna skönt o va hemma igen.

Midsommar var toppen och det var häärligt att träffa alla igen. Spelades golf och brännboll, grillades gott och övernattning - sov totalt 3,5 timmar den natten :)
På lördagen åkte jag upp till sommarstugan och åt grillat ännu en gång, mums älskar det. Spelade kort och åts godis. Lade mig tidigt den kvällen, somnade runt 11 och vaknade inte förren 10 morgonen därpå. Jag måste vart helt utpumpad! för så länge har jag inte sovit på nårra år. 11 timmars sömn fast jag är fortfarande trött:P

Kom hem vid fem tiden idag och drog bort och tränade i ungefär en timme. Ska sova strax så jag orkar upp till träningen halv elva imorgon.
Har för övrigt inga planer alls på hela veckan ungefär så har ni tråkigt e de bara o höra av sig!

Tog förresten mina första dopp i sverige i helgen också. Ett på fredagen och ett på lördagen. SvinigtKallt men uppfriskande:P

God Natt
Camilla

Tunisien


Lite bilder från Tunisien, hope you like it!

Nu ska jag dra in i duschen sen ska jag dra till Petra och ha en fet lördagkväll!

Wilson

Midsommar

God Morgon!

Drar upp till Dalsland över helgen :)
Idag blir de midsommarfirande med "klassen" med grill och förhoppningsvis bad :)

På lördag åker jag vidare till sommarstugan och stannar där till på söndag.
Kommer få en sjukt skön helg!

Trevlig midsommar på er
Camilla

Maaat :)

Det gick ingen nöd på oss angående maten i tunisien iaf. Eftersom vi åkte med al inclusive innebar de stora bufféer tre gånger om dagen + mellanmål ungefär när man ville :)




Vi var ungefär först med att skära utav tårtorna varje dag :)


ha de :)

Pinsamhet/skojighet nr 3

Hotellet hade två datorer nere vid receptionen där man fick tillgång till gratis internet och datoranvändning. En dag satt Björn och Camilla vid varsinn data när det kom några personer och satte sig i kö till datorerna. Camilla trodde att dessa var från frankrike och utbrast till Björn, med ganska hög röst så att det hördes klart och tydligt till de bakom:
- Asså Björn, jag blir så himla stressad av att de sitter bakom. Jag kollar ändå inte på något viktigt så jag går på toa så kan du sitta kvar så länge.
Camilla springer iväg på toa när personerna i kön frågar Björn:
- Eeöö var hon färdig med datorn eller skulle hon ha den mera? detta med ganska så osäker röst.
När Camilla kommer tillbaka inser även hon att de är svenskar och inte fransmän eftersom de sitter och kollar på svenska aftonbladet:P Där satt vi båda två och skämdes lite smått!




Puss


Gbg next

Heej igen

Sista dagen på friidrottsskolan idag, häärlig känsla.
Det hela avslutades med världens vattenkrig och jag blev helt genom blöt från topp till tå. Tror inte en enda av oss ledare lyckades hålla sig torr, förutom de som inte var med då :)

Nu har ja käkat makrill med potatis och spenat- mums!
Sticker till gbg 14.10 med Emma för o göra slut lönen:P haha, nä men får väl se om de går o hitta något.

Camilla

Sovtajm




Hörs imorn
Camilla

Pinsamhet/skojighet nr 2

När vi satt på planet mot Tunisien tog Björn och Camilla som tidigare inlägg nämnt ett flertal powernaps. Självklart somnade vi båda på planet ner och Björn vaknar av att han får en lapp av flygvärdinnan. Camilla ligger och sover vidare utan att vakna. När Camilla vaknar upp berättar Björn för Camilla att vi fått en översättningslista så att araberna ska få det lättare att förstå oss. Camilla nickar och förstår och sover vidare en stund till, väl när vi landar tar Camilla bara med sig ett utav översättningskorten vi fått men osäker som Björn är tog han med det andra också. Tur var väl det, då vi kommer till tullen ser vi familjer passera förbi med sina översättningslistor, vilket det alltså inte var utan visum. Varken Björn eller Camilla hade varit med om något sådant innan och fattade nada. En stund senare kommer en arab som kunde svenska och förklarade för oss att vi ska fylla i korten, viket inte var det lättaste. Knappt så vi klara fylla i halva lappen själva innan vi fick gå till araben som satt vid tullen och han fick surt fylla i resten av våra kort. Något så pinsamt att vi inte fattade detta, man får helt enkelt skylla sig själv när man sover och information lämnas ut på planet.



Puss

Flera tusen röda...

...myggbett vill jag skänka dig!!!
Flera av kvällarna var vi ute på kvällsshower som hotellet hade fixat.

Här e en bild från feedback kvällen. :)

En av kvällarna bestämde jag och björn oss för att gå ner till stranden efteråt för o kolla hur allt såg ut.
De resulterade i tio kliande, stora myggbett på bena när jag vaknade morronen därpå.
Inför sista kvällen lyckades jag få ytterligare några o de kliar fortfarande så jag blir tokig.





Gooo Natt
Camilla


Bild 2




kraaam

Pinsamhet/skojighet nr 1

Första dagen när vi kom ner till Tunisien hade vi en såkallad powernap dag. Vi hade gått upp svintidigt på morgonen samma dag eftersom planet lyfte 06.00 på morgonen. Detta gjorde att vi var väldigt trötta hela dagen och somnade ungefär så fort vi fick chansen.
Iaf så bestämde vi oss för att ta en rundtursbuss som apollo hade ordnat gratis, som välkomst grej typ. Vi somnade så klart på bussen båda två innan själva rundturen började. Var inne på lite olika affärsområden och det var väldigt skojigt.
När rundturen var klar fick vi dock reda på att vi skulle åka till en restaurang för att äta. Vi bestämde oss snabbt för att vänta tills vi kom tillbaka till hotellet eftersom vi hade al inclusive tyckte vi det var lite onödigt att lägga ut pengar på mat, iallafall första dagen.
Medan de andra beställde mat gick vi ut och tog en promenad och försökte leta upp åsnor haha. Utan resultat.
Vi gick tillbaka in i restaurangen igen och satte oss i en soffa. skönt!
Björn somnade där och snarkade något alldeles fruktansvärt. Inne på den ganska flottiga restaurangen.
Camilla var vaken hela tiden och efter några minuter kom ett gammalt par och satte sig i soffan mitt emot och de hade svårt att hålla sig för skratt, vem hade inte haft det? De skrattade till och med tillsammans med reseledaren när han fick syn på det.
När Björn fick reda på detta sen tyckte han att det var sååå pinsamt :)



Puss


Gråtardagen??


Flygplans frukost! Go dessert vill jag lova :)

Skall föreställa alperna, mellan molnen, sett från planet

I bussen som skulle ta oss till hotellet. Den så kallade powernap dagen!

Första tjing i havet på ditresedagen

Fler bilder kommer. Har lite ont om tid just nu. Ska käka o sen blir det cityakuten i två timmar och 40 minuter.
Sista avsnittet idag på sista säsongen. Satsar 10000000000000000000 på att jag kommer böla framför tv:n
Nån som sätter emot?

Camilla

Bilder kommer

Heejsan svejsan

Har just kommit hem från sommarjobbet på friidrottsskolan. Helt utpumpad av tjatiga barn som inte vill lyssna :P
Idag blir de bara slapp o träning senare :) Har inte tränat på en vecka, trots att min tränare sa åt mig o träna minst 4 pass när jag var borta, så de e kanske dags o sätta igång nu!

Försökte att ladda upp bilder från tunisien men de gick så fruktansvärt segt just nu så niu får vänta nårra timmar till så försöker ja ikväll igen.
En bild lyckades jag trots allt få upp



Nu e de lunchtime, har änna kommit in i en måltidrytm där de gäller o äta sig proppmätt tre gånger om dagen. O de värsta e att hela tiden e ja sugen på pommes och vatten melon, tårta o kyckling. Dvs ungefär de som ja har levt på nere i tunisien:P haha!
Camilla

Pinigt

Vi har under veckan i Tunisien samlat på oss en del pinsamheter och skojigheter, som alltid :)
Vi har tänkt o berätta om de som vi anser har vart värst, så vi kommer sammanlagt att lägga upp tio stycken pinsamheter/ skojigheter som vi gjort. En om dagen kommer att komma upp här på bloggen och sen efter den sista vill vi veta vilken ni tycker har vart värst/roligast!
Hajar ni?


Håll utkik...
Puss

Hemma

Heeejsan på er!

Kom hem för en stund sen och de är väl som man säger borta bra men hemma bäst för det var riktigt skönt o komma hem även fast veckan i tunisien har vart en av de bästa någonsin :)

Björn o jag har gjort så många roliga, knäppa o pinsamma grejer så de har vart helt galet.
Orkar antagligen inte med o ladda upp några bilder idag men håll utkik de kommer inom kort.

Ha de gött. nu ska ja lägga mig o se film.
Camilla

Hola amigo

Halla Sverige:d

Det e sjukt varmt varje dag och imorn ska vi pa zoo och rida kamel och massa roliga saker. Blir galen for det sitter en snorunge i ryggen pa mig och pustar om att han vill ha datorn och jag tanker inte flytta mig an. Hoppas ni har det bra, vet att det har regnat en del och det gillar vi.

Jag kom in i Nykoping och det gar inte att beskriva min gladje, da blir det till att flytta i aug. Kom garna och halsa pa mig vettja.

Wilson

Heeeej

Jag vill inte gora er allt for avundsjuka... Men vi har det sa sjukt bra att det inte gar att beskriva. Det ryktas om 32 grader varje dag och vi alskar det. Kan ocksa utlova att det ar sjukt svart att skriva pa detta tangentbord; har suttit har och skrivit denna text ett bra tag nu

pussss

Wilson


Sveriges nationaldag

Sitter i sängen o ser på fotboll just nu. Sverige - Danmark.
Sverige ligger under :/

I natt kvart i tre åker jag och Björn ner mot landvetter i gbg för att vänta på planet som skall ta oss till Tunisien kl 06.00.
De känns helt galet de här och nu börjar nervositeten och pirret i magen att komma :D Hoppas på fint väder under hela veckan och att allt blir underbart. Ska ta massa bilder - lovar!

Veckan efter att vi kommer hem börjar ja jobba på sommar friidrottsskolan och sen blir de förhoppningsvis en massa andra roliga saker gjorda.

Blir inget mer bloggande nu förren om en vecka. men ni får hade bra alla söta så hörs vi om en vecka.

puss & kram
Camilla

Studenten 2009!

Så underbart men saknar MP3B redan!
Jag minns första dagen som igår, när man satt i tetersalen och blev uppropad då de sa vilken klass man skulle gå i, vi blev indelade i grupper i klassen senare och gick tipspromenad för att lära oss lite om skolan pga att den va så stor. Tänk vilka minnen, Skår, Nattis krasch i dörren. Det finns så mycket minnen med er alla, glöm inte att ni är den bästa klassen som funnits helt klart!

Minnen finns för all framtid hos mig!

Grymt ful bild på mig, men det bjuder jag väl på då.

Jag steffi och Theres åker bil efter studenten, de va bäst!

Jag fick pris för bästa idrottsluga prestation i Uddevalla. Grymt stolt och priset jag fick är av äkta silver, hur koolt e inte de då?

Tack för alla stunder!

Wilson

Smögen



Lina i bussen på väg mot smögen


Klassen ställer alltid upp på kort :D


Jonas, jag, Lina och Johannes :)





Innan vi skulle åka hem .. Lina alltid lika glad :)

Fasike vad roligt det har varit dessa två dagarna. Jag kommer sakna er alla i klassen så otroligt mycket <3

Camilla

Intervju

Lina blev intevjuad direkt efter studentutsläppet av TV 4.
Vill ni se de så är det länken under här. Ledsen Lina men jag var tvungen :)

http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=769212&treeId=1007132&renderingdepartment=2.757

Puss


Sol och pool!

Denna låt e tillägnad my best friend Camilla!
Klockan e redan 18.00 och ag har inte börjat packa än, änna dags att börja eller. Vi åker redan 02:45 hemifrån mig och jag kommer vara helt totaly dead, but I love it<3

Soolen och poolen och hajen, here we come!

Wilson

skoskav



Fick en digitalkamera i studentpresent :DGissa om jag blev glad, en rosa med, en likadan som bilden.

Måste bara berätta om mina hemska skoskav jag fick efter att ha gått i klackskor en hel dag på studenten. Har inga bilder på själva såret, men på skon hur den såg ut efteråt.

Hääärligt!

Camilla

Champange frulle :)

Champange frukost i margeretgärdeparken






Bilder från smögen kommer senare
Camilla

Student!

Amen visst, då e man student och allt!
Hur grymt e inte de då?

Dagen igår på Smögen va den bästa på riktigt länge, sjukt skoj, Löööv it! Fest och grill med klassen hos Josse och de va bäst, sen blev de bryggan och massa skojigheter, synd bara att ja träffa Camilla så lite. Ska börja packa nu för i natt åker jag och Camilla till Tunisien och det går inte beskriva hur jävla roligt och underbart det kommer att bli... Sååå damn fukking skoj!

Nu blir det revben och potatissallad, puss på er!

Wilson

I´ve had the time of my life

Dagen igår var en av de bästa i mitt liv. Minne för livet!
Har inte haft så roligt på väldigt länge.
Blandade känslor ändå, hatar att klassen splittras men jag hoppas ja håller kontakten med så många som möjligt :)
Glad och ledsen på samma gång kan man säga. De här tre åren har gått så sjukligt fort och nu i efterhand hade jag gärna velat sakta ner tiden.
Älskar klassen. NV3A <3 Den bästa jag någonsin gått i..

Åt just upp det sista av prinsesstårtan vi hade igår, världens goaste vill jag lova.
Ikväll blir de smögen med klassen :D Lääängtar!


Camilla

För vi har tagit studenten..

..För vi har tagit studenten
För vi har tagit studenten
FY FAN VAD VI ÄR BRA!!!!!












Mer bilder kommer!

Camilla

jeviwl

Hemma igen för en stund sedan. Har gått omkring och småstädat och plockat i ett par timmar inför studenten imorgon.
De börjar se bättre ut nu iaf :) så om ett tag är vi nog heltklara.

Ska åka iväg och handla mat om en stund och dricka till imorn.
Har träning igen om en si sådär 4-5 timmar. SKa hoppa höjd idag och jag e lite sugen faktiskt.
Ikväll blir det lugnt som jag kommer spendera hemma.

Champange frukost imorn morron..:D

Camilla

dreeeeaming

Efter träningen igår var jag ute på gustavsberg en snabb sväng med ett par kompisar.
De va inte speciellt skoj så vi drog till Jonas istället. Var där fram till 11 ungefär sen blev de hem o sova.

idag är det träning på morran som gäller o sen städa inför studenten!
träning ikväll med :)

camilla


hejohå

Ska sticka iväg och träna nu. Blir nog bara jag och lina där + tränare.
Senare min andra vaccinationsspruta inför tunisien och sen ikväll blir de gustavsberg/landbadet:)
Hoppas att vädret håller i sig nu bara så vi slipper regn.

Auf Wiedersehen
Camilla

Helt underbart

Två dagar kvar till studenten nu..wihooo!

Måste berätta lite om gårdags kvällen med lärarna. Det var helt FANTASTISKT!
Sjukt roligt, länge sen jag skratta så mkt sist kan jag lova:)
¨Klantig som jag är så glömde jag kameran :/:/

Det hela började med att vi var nere på willy´s handlade tacos mat, var hemma hos mig och gjorde i ordning.
Vid sex tiden var vi i skolan och lärarna kom:)

Först började det med en tipspromenad lärarna gjort och frågorna var typ " pinsamma saker" som lärarna gjort osså skulle man gissa vilken lärare det var. SUperskoj.
Sedan var det dags för middag och efter det tävling med lärarna. Lärarna var uppdelade i tre lag ochskulle genomföra olika tävlingar. Hahaha!
Kvälklen fortsatte med efterätt som lärarna bjöd på, kladdkaka med glass:) och sen massaundehållning som ex. elever som sjöng, lärare som uppträdde, dikter och skämtlåtar om lärarna. Klockrena var dom!

Haha tack för en fin och trevlig kväll :)
Måste bara nämna att mitt och linas lag vann tipspromenaden med 14 rätt av 21^^. Vinsten var gooodis ca 1kg :D


Camilla

Nämen hej pü er!

Nu sitter jag pü ett internetcafe i Tyskland!
Riktigt häftigt att jag va med pü inbjudan till världsungdomsspelen, kul att jag fick se det Camilla! :)

Saknar alla hemma i Sverige massor men jag kan lova att jag har det grymt bra här, det är sjukt varmt här, ingen värme vi har i Sverige kan jag lova. Lööööv it<3

Christian sitter och är vansinnig i tel med nügon och jag har aldrig hört han vara sü arg tidigare, blir nästan lite rädd. Men vi har süüü roligt och snart ska vi üka och hälsa pü hans vän i nügon stad och sen ska vi träna lite. Lüter som en trevlig dag och jag har ätit sü sjukt god mat här. Jag ber om ursäkt för mina ü, men det finns inget och jag tror ni fattar;)

Kommer hem imorn pü eftermiddagen nügon güng.

Wilson


Va händer i kväll?

Har duschat och suttit ute på balkongen en stund efter att jag kom hem från skolan.

Ikväll ska vi ha avslutningslunch med lärarna på skolan och det ska bli mys.
Ska möta några vänner från klassen nere på Willy´s halv fyra för att handla mat, vi ska bjuda lärarna :) Men lärarna ska bjuda på fika^^
Tacos är det som står på menyn, mumsigt!
Får väl se hur det blir, men de låter som att de kommer bli fettt skojjigt iaf.

Nu måste kjag hjälpa till och städa, hatar det så hemskt tråkigt...

CL

Nöjd, Nöjd, Nöjd

Gick upp tidigt idag för att hinna träna innan skolan. Fick reda på tenta proven. Fick MVG på både biologin och fysiken, glaaad. Första gången ja fick MVG på ett fysik prov :)
Fick slutbetygen i ämnena med och det blev MVG i bologin och VG i fysiken, jag är NÖJD!




Jag älskar vädret. Synd bara att det verkar som att de blir regn på studenten.

C

RSS 2.0