Biiiiila!

Det känns just nu som att jag inte gör något annat än att köra bil nu för tiden.
Fram och tillbaka, mi, efter mil...

Men vad gör väl det, jag har det trevligt som sjutton!
Hade en mysig dag med min kusins ex idag, vi käkade thai och bowla och hade riktigt trevligt!
Tack för de<3


Imorn blir det till att bila med Camilla ner till Malmö vilket kommer bli toppen! Hur kul som helst tror jag att det kommer till att bli! 
 


wilson<3


Jag spöar dig lätt!

Kom just hem från stan, tyvärr utan byxor. Hittade två par grymt snygga jeans på Vero Moda, de satt jättebra och allting. Enda problemet var att de va för korta! Fanns inga längre än de ja prova :/ skumt, jag brukar kunna ha alla deras byxor. Besviken blev jag iaf, eftersom jag tänkt köpa ett av paren.

Efter att ha vart nere på stan, bestämde vi oss för att dra till bowlinghallen och bowla. Det första jag sa till Emma när vi kom in var något i stil med
 - Jag spöar dig lätt
och Emma svarade
- aa gör du säkert,  jag är jätte dålig på bowling

De första vi fick göra när vi kom in var att vänta en halvtimme eftersom alla banor va upptagna. När vi väl fick börja spela började de super. Fick strike direkt, medan Emma nästan nolla. Yes tänkte ja, nu vinner jag lätt. Och då började de gå utför ordenligt. Gjorde typ 4 omgångsslag då ja nästan NOLLA.
Emma vann överlägset i slutet med typ 30 poäng! Ni skulle sett hennes nöjda min och jag som nästan kokade över. Hatar att förlora!

Ska laga bacon, ägg och broccoli nu :D
Mums!

Camilla♥

Helg :)

Gott med helg! :D
Ska strax springa iväg med min syster till stan, men måste äta något litet först.

Skolan idag har vart helt okey. Två lektioner - Fysik & Religion
Hade en lång håltimma idag, så vi han skriva klart redovisningen till svenskan på måndag, vilket betyder att jag har en sak mindre att hinna med i helgen. Gött som tusan!

Imorgon åker vi iväg till Malmö och Pallaspelen. Ska tävla i höjdhopp på söndagen och jag längtar riktigt mycket :)

Måste Kila


Milla

Morgonstund

Go morgon!
Sovmorgon till kl 09.00 idag, så kunde gå upp 07.30 istället för 07.15 :P Alltid nått!

Idag blir en halv lång dag i skolan, slutar 14.30. Efter skolan blir det till att plugga lite och sen ner till stan för att leta nya byxor (jeans). På kvällen ser jag troligen på Let´s Dance tillsammans med min köra syster!

Nu börjar det snart bli dags att dra till skolan,
Ha en mysig fredag!


Camilla

Stressigt värre!

Är så jäkla stressad just nu. Stress huvudvärk. Allt på samma gång. SVenska redovisning på måndag, Samhällsprov på torsdag och Har en inlämningsuppgift i Idrott och Hälsa B på onsdag, där man skall ha intevjuat någon person inom ett yrke man själv kan tänka sig att arbeta inom. Har inte en susning om vem ja kan intervjua och eftersom jag blir borta hela helgen blir det ännu jobbigare, eftersom jag helst hade blivit klar med det hela på måndag, men det blir lite svårt om man inte får någon intevju förren då!  Inte nog med att man skall intevjua någon.. man skall skriva en hel rapport typ där det ska innehålla massa andra saker med. Ergonomi handlar det om!

Får ta o sova på saken helt enkelt!
Godnatt / Camilla

LalaLA!

Gick upp en kvart tidigare imorse för att hinna våffla till de håret som hade gått ut under natten (min  lillasyster satt i 2 timmar igår och våfflade det). Tema Crazy Hairday i skolan. Tyvärr hade inte så många gjort något speciellt med håret, fast de som hade gjort de va riktigt grymma. Lina o ja våfflade de iaf :P Satte upp de i två skeva toffsar också!

För övrigt en seg dag. Långa lektioner och inget direkt favvo ämne.


Imorgon blir det Samsung Galan :) (friidrotts tävling i Scandinavium) Ska bli fett skoj!
Kommer va massa kända personer där o tävla :)

Nu blirre plugg och senare Top Model :D

Puss!
Camilla


Mjukis!

Ögonen svider!
Just nu är det obeskrivligt hur trött jag är, skulle lätt kunnat mörda för några timmar till. Idag bli det mjukisbrallisdag, I don't care... Har ont i tungan, skitont! I jämförelse med i somras när jah hångla sönder den :o

Hade nyss en helläskig dröm, de va tur jag vakna. Skulle köra in på ett husområde då jag ser en björnfamilj med mamma och 5 ungar. Skulle prata med en på området om detta, plötsligt hoppar alla björnungar in i min bil och min tanke är... jag tar dem! Jag minns det så tydligt, björnmamman tar läskigt nog och sätter sig i bilen då jag börjar backa i otrolih fart bakåt, börjar köra ifrån med björnmamman hack i häl. Sen vakna jag, fett läskigt va de, adrenalinet typ pumpa när jag vakna.Låter inte alls läskig med det läskiga var deras ögon, de stack in 1 decimeter :o  :(

Wille

Sha la la!

Jag borde höra mer på hennes låtar, hon e grym!
Hennes songer make me happy, Sha la la!

Du kan ju alltid lyssna på låten medans du läser om en av dagens händelser under.  YÄS!

 


_____________________________________________________________________

Gick med Steffi i skolan idag då vi skulle ha en lektion. Hon va tydligen himla kissig och va tvungen att gå på toa. Det var kööö, en föööre... Jag fick vänta, vänta och vänta. Jag satt där i fotöljen och hör låset vridas om, Yes äntligen hennes tur tänkte jag då det inte skulle dröja länge innan vi kunde gå vår resa mot en otroligt onödig lektion.

Sitter där i min stol och filosoferar medans jag väntar då steffi precis stängt dörren på toan och låst dörren. Sitter antagligen i en djupare dagdröm då jag plötsligt hör henne öppna dörren igen och av min förvåning (kanske hennes också) Hon kikar ut och ropar -Hejdå. Jag kunde inte hålla mig för skratt när hon stängt dörren igen för att gå och kissa, jag satt och skrattar för mig själv och tänker. Vadå Hejdå, vi ses om drygt en minut? När jag satt där och skrattade för mig själv gick det förbi två lärare och en elev, riktigt skämmigt när man sitter och skrattar för sig själv. Folk måste väl tro man typ e scitzo eller något. Men otroligt kul var det.

Ser fortfarande framför mig hur jag i min synvinkel såg huvudet sticka ut från dörrspringan. -Hejdå. HAHAHA!



Wilson


By the Way!

Satt och funderade på en sak.
Jag måste erkänna att smarta människor är hett. Då menar jag folk som ser en mening med livet, kan argumentera och bryr sig om livet/utbildning/skola. Det är hett! Kanske är svårt att sätta fingret på vad meningen med livet är just, men det jag menar är att man bryr sig om sin framtid. Det finns heta människor som är trögskallar också, men i längden håller det inte enligt min åsikt. Palla ha ett liv med någon man inte kan diskutera vettiga saker med, som fattar naaada kokooo!

Jag e kanske lite trött men detta är bara en filosofi jag just kom att tänka på, det behöver ju inte alls vara så här, men lite sant kan ja tänka att det är. Rätta mig om jag har fel!

För övrigt:

Lååång skoldag imorgon, onsdagar e jobbiga!

Nyhet!
Camilla skrev ett inlägg idag, blev lite smått förvånad!

Alla som läser!
Är faktiskt en hel del folk som dagligen läser bloggen nu, men ibland undrar jag om man inte kunde få en kommentar. (Man kan vara anonym) Det gör att man får mer motivation till att skriva och förmedla till er som läser.

Tips
Är det något speciellt ni saknar eller gillar att läsa om, om ni har en idé om vad som skulle vara mer lockande att läsa om eller kanske se fler bilder. Skriv då vad ni vill se mer om i fall ni hår något på hjärtat. (Går också bra att skriva att det är bra som det är om ni så tycker det)

Puss<3

Björn


Det är galet!

Ibland låtsas ja vara dummare än jag e, tror folk underskattar mig lite.
Men de kan väl ses som både för och nackdel.

Just nu e jag så fett sugen på att flytta till Malmö, jag vill vill viiiilll! Men just nu ser det inte ljust ut för detta 2009, I hate it! Jag har en fet idé till nya bloggdesignen och de ska bli fett kul!

Imorn e de väl inget planerat mer än skola och träning, tycker de känns bra. Torsdag e heelplanerad så de blir friidrottsgala i gbg. Fredag e jag troligen uppbokad på eftermiddag/kväll, treeevligt! Lördag blir det malmö, likaså sööndag. I löööv it!

Tack och puss!<3

Bjööörnis




Hot N Cold!

Texten e sååå matchande!
För övrigt e låten och vidion fett bra!

Björnis like<3



Har för övrigt Hot n Cold på benen just nu, jääänka in daaa room!
I dooo!

Wilson

Fullt Upp!

Prov i matte E idag. Gick inte så överbra direkt!
Svårt som tusan, men inte mkt man kan göra åt de nu. Bara att hoppas på de bästa :)

Sitter och ser på My sweet 16 på MTV och det är inte dåligt vad vissa 16 åringar är bortskämda!
Få en födelsedagsfest för flera 100 000 dollar och sen en bil på det.
Inte för jag tror att man hade klagat om det hade varit en själv, men de låter väldigt överdrivet.!?

Har massa att hinna med och göra i kväll.

Saker att göra i kväll
♥Träning
♥ Mästarnas mästare
♥Andra Avenyn
♥Top Model
♥Våffla håret ( Crazy hairday imorn på skolan )
♥Plugga

Hjälp hur ska ja hinna allt detta!?
Bäst att sätta fart..

Ha en trevlig natt tillsammans
Camilla

Fursvunnen!?

Just nu sitter jag och funderar, Camilla bloggar inte, hör inte av sig eller nåt!
E hon död eller vart f*n håller min barbie huuus?

Vart en bra dag i dag med bra händelser och jag e lycklig.
Magere fyller 15, grattis till henne! <3
Fick reda på vad horungen håller på med, bra att veta var du står!



De va allt för stunden!

Bjöööörne!

En diskussion!

I fredags efter att jag varit i gbg med Camilla!
Det blev en ganska djup diskussion i bilen, det kändes bra!

Kom att tänka på när Camilla berättade om bråket mellan henne och lillasyrran! Sjukt va de verkligen, Camilla levde sig verkligen in och det va hur bra som helst! Hon berättade att hon och hennes syster provade kläder, Camilla sa till Emma som hennes lillasyster hetar att hon skulle testa en tröja. Emma blevv genast tyken tillbaka vilket inte ofta händer och sa nej de vill jag inte!

Bråket fortsatte och Camilla sa -Men vi åkte ju hit för att prova kläder, då kan du testa tröjan! Emma svarar med en otrevlig ton -Men jag har kanske ingen lust!

Det blir världens bråk då båda hinner säga - Men då går jag hem då! svar: Men gör de då, svarar båda!
HAHAHA så kul va de att ja nästan ramlar av stolen nu när jag tänker på de xD



Imorn blir det GBG!<3

WillePille

Slappt!

Helt dött i skolan!
Inga läxor, inga prov, ingenting! Slappt som fään och jag gillar't!

Idag är det bara 129 dagar kvar till studenten och jag tror det kommer gå sjukt fort! Månaderna veckorna och dagarna går snabbt nu att jag inte hänger med själv nästan. Känns som det var igår som jag fyllde 18 & nu är det inte ens en månad tills jag är 19! Gammal som gatan snart ju, helt galet!

Puss
Bjöörne

Hade varit skitkul!

Har haft tanken ett tag och nu när jag kollade runt lite slog det mig!
E du på Johanna så kör vi!?







Kuuul!
Hör av dig!<3

Wille


Va nöjd!

Ibland undrar jag!
Det va bättre förr, bla bla.

Ibland undrar jag varför människor inte kan vara nöjda med det man har nu, nöjda för stunden!
Varför ska man alltid tjata om att det va bättre förr. Läste på någons bdb om att åhh va bra det va förr när man gick på dagis då de va så mycket roligare, ofta man ens minns mycket därifrån. En del minns man, men snälla har man det inte bra nu?

När man gått ut gymnasiet kommer ni sitta och klaga på att det va så bra, säkert och roligt på gymnasiet. Tänk att man kunde få gå till skolan och träffa sina vänner varje dag. Visst kunde det vara jobbigt att plugga ibland men så mycket bättre än att stå här i kiosken och sälja korv åtta timmar om dagen. Så kommer ni säkert tänka då, va nöjd med det man faktiskt har nuuu!

Jag älskar det jag har nu och vill inte att tiden ska förändras!
Jag har världens bästa vän och jag älskar att få gå till skolan och träffa min klass.
Jag är nöjd!


Resan är bokad!

Yes då har man bokat resan!
I fredags drog jag och Camilla ner till stan, vi hade bestämmt att vi skulle in och fråga lite saker för mer info och liknande.


Det slutade med att vi gick ut med resan bokad. Allt gick så fort, det va som en tunnel där allt bara gick frammåt i 3000 km/h. Samtidigt som allt gick i slomotion, plötsligt va resan bokad och allt kändes bra! Samtidigt som man kände "Oj gjorde vi verkligen rätt, borde vi kollat mer?" Men det kommer bli bland de bästa i mitt liv är jag säker på, klart vi gjorde rätt!

TUNISIEN -09



All inclusive med 0 meter till stranden, massa sportaktiviteter. Gratis glass, mat, sprit, dricka och massa annat! Hotellet byggt 2008 och billigt pris! Fett fett fett!

Björniiis!

Lööördagsmys!

Sitter i mitt rum just nu o lyssnar på Kevin Borgs idol låt. Följde körslaget för en stund sedan och det ser ju riktigt ljust ut för Team Erik & Uddevalla :) Hoppas på det bästa i finalen nästa vecka.


Min dag idag har annars varit otroligt lugn. Började med att jag vaknade kvart över sju imorse o kunde inte somna om. Jippi! Jag hade ju tur att Lilla huset på prärien gick på tv så jag hade något att underhålla mig med tills alla andra vaknade :P


Halv elva var jag nere på Östrabo för träning. Mycket styrka o grejs idag, men trevlig träning va de iallafall.

Mötte Emma utanför Östrabo runt ett och vi begav oss ner till stan. Gick o tittade runt där i flera timmar o va inte hemma förrän efter tre. Lagade mat och sen blev det till att plugga. Kommer bli mycket plugg de närmsta 4-5 veckorna, då vi har massa prov och tenta vecka. Inget jag ser fram emot!


Senare blev det Wild Kids :P och dans & sång med Emma! :) Mys!

Puss
Camilla


HejHopp!

Detta va ett tag sedan nu!
Värt att visa igen


Förresten är de fredag och gaaalet sköönt!
Puss


Nöööjd!

Fick tillbaka mitt svenska prov om modernismen och dikttydning idag!
Det var verkligen svårt att säga hur det gick, om de gick bra eller dåligt. Jag tycker det va svårt så jag hoppades på det bästa, åtminstonne att man klarat ett G.

Fick reda på att vi skulle ha provet tre dagar innan så ingen lång tid att plugga in och öva på allt.
När jag såg VG+ blev jag lycklig.
Ville hoppa och slå händerna i taket.

Tragiskt med människor som klagar på andra!
Jag e jag




Töööörstay!

Idag blev det projektarbete, fiiika och massa trevligt i skolan!
Tog bilder i studion idag till startsidan/presentationen till hemsidan vi bygger.

Faaan inte långt kvar nuu till redovisning och inte låååångt kvar innan den e fäärdig!
Fett spännande!





_________________________________________________________

Det blev träning och de va trevligt, imorn blir de träning i gbg med milla! <3


Morgonkvist!

Sitter här en tisdagsmorgon!
Lika trevligt som vanligt.

Har ätit en fet tallrik havregrynsgröt & känner mig mätt innan jag ska dra ner till träningen för att gymma INNAN skolan. Skönt ska de bli även om jag funderat en del över hur jag ska göra med gymmandet, jag hatar att behöva få tänka. Varför kan jag aldrig få ta dagen som den kommer. Men ett sådant liv har jag aldrig fått leva och lär aldrig få uppleva känslan av hur det känns heller.

I skolan blir det idrott och jag längtar lite smått, känner att både jag och klassen behöver det. Inte för att någon e tjock eller något i den stilen utan det känns som en gnista hat faktist släpper mellan alla då vi haft gympa. Efter skolan blir det träning och jag har absolut ingen aning om vad vi ska göra idag. Såg förresten att det kommit ännu mer snö under natten då min bil var heelt täckt av snö!



Better in time!





Mina drömmar!

Det är inga vanliga drömmar, dem e helt galna!
Varje natt, flera gånger om.

Drömmer ständigt nu för tiden och jag minns varje dröm, igår drömmde jag mitt livs koolaste dröm och de första jag tänkte när jag vaknade var: Detta skulle blivit en film på biotoppen, fy fan vad grymt de va. Men ändå va det helt jävla knäppt. Drömmde flera galna saker inatt, det är kanske en stressad tid just nu. Men jag har absolut inget emot att drömma så länge jag slipper mardrömmarna, vilket man kan påstå att en av drömmarna var innan jag vaknade idag.

Det personen sa ekade i mitt huvud och det kändes som  jag skulle sprängas så arg och frustrerad blev jag. Det var verkligen den kännslan att man bara NEEEEEJ, det får inte vara sant! Vaaakna Bjööörn vaaakna! Dåå vaknade och ni vet hur man känner ÅHHH VAD SKÖÖNT, DE VA BARA EN DRÖM!


Förlåt! <3

Idag va det ett år sedan!
Jag skäms, har dåligt samvete och  önskar att det inte blev så!

Otroligt okännsligt gjort av mig och jag ångrar mig enormt för att jag va dum i huvet!
Du är bland det sötaste, hetaste och mest fina jag sett och det vill jag att du ska veta.
Livet går vidare, om det är utan eller med dig men glömmer dig gör jag aldrig!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta och förlåt som fan!
ILY<3


Så taggad på att börja om!

Just nu känner jag att jag får ta ett steg tillbaka och kanske börja om på ett trappsteg längre ner.
Att börja fundera på läget och uppnå det som jag faktiskt hade! Man kanske inte kan leva på gamla resultat och titlar i en evighet, det är historia. Jag vet att man lever i nuet men ibland kanske man behöver blicka tillbaka på det som varit och plocka fram känslan från då. Det är något jag behöver nu och kanske behöver man trilla ett trappsteg ner för att komma två trappsteg högre upp inom en framtid?

Jag har mina filosofier och idag var idrottsgalan en hjälpande hand då jag fick motivation till att börja kampen . Jag vill verkligen satsa, käämpa och lägga ner alla år, månader och timmar på friidrotten!

Kallur slår världsrekord!
Ett hallelujah moment som får mig att känna hopp!



Ibland känner jag mig hopplös, ibland känner jag hopp men jag är alltid hoppfull!


Ohja!

Denna låten va en av favoriterna när man va liten!
Minnen<3



Stolt!

Just nu är jag nog världens mest stolta kompis!
När jag ser detta blir jag verkligen så glad, så lycklig.

Jag förstår verkligen hur hon känner, jag gläds verkligen av detta och du är verkligen värd detta Camilla! Jag har funderat och utan motgångar, inga framgångar! Vilka motgångar hon har haft medans jag glidit fram på mitt bananskal. Men nu blir detta ombytta roller och kanske behöver vi båda detta!

Höjd

1.70Camilla Löf 90 OrientBorås17.1
1.67Estelle Montler 91 Göteborgs KIKGöteborg6.12
1.66Sofie Almqvist 90 SkellefteåUmeå10.1
1.65*Regina Paet 91 FalunFalun6.12
1.60Maja Johansson 91 IggesundBollnäs5.1
1.56Anna Stahle 90 Trollhättans IFGöteborg6.12
1.56Klara Karlsson 90 ÄngelholmGöteborg6.12
1.53Linn Asplin 90 BollnäsBollnäs5.1
1.52Jennifer Lundgren 90 RigorGöteborg6.12

Jag har världens grymmaste vän
Bäst i sverige!


Fett skooj!



Haha så sjukt rooligt!
Älskar skrattet på slutet<3


Förberedelse på topp!

Imorn är en stor dag!
Det är nämligen första längdhoppstävlingen på väldigt länge och jag känner mig verkligen otroligt taggad... NOT! Känner inte alls för att tävla men hoppas min åsikt blir annorlunda imorgon.

Sitter här med en stooor godispåse, en powerking och kollar på lets dance när blondinbella skuttar runt som en zebra med röd hawaiiklänning på sig. Vilken fredagkväll, den är mysig och jag klagar inte! Var tidigare med Johanna och vi va i stan och vandra ruuunt.

Imorn träffar jag även MIN troligt snygga Saaandra!
Åhhh vad myyys det ska bli!



Heetare får man leta efter!
____________________


Ett tufft beslut

Sitter just nu och funderar på om ja ska göra mig en milkshake eller inte. Har precis ätit middag så jag är inte hungrig, men en milkshake hade suttit fint nu så här lagom till Let´s Dance.

Jag och Emma har just precis vad de blir för matsäck med till Borås imorn. Två baguetter var med massa god fyllning och pannkakor. Enkelt, men mättande :)





skönt att inte göra någonting :)

Då va denna skolveckan avklarad :) Gott!
Måste ändå säga att veckan gått väldans fort.

Idag blir det till att handla med Emma, Laga mat och se på Let´s dance.
En lugn o skön myskväll med andra ord :D Skönt att bara inte göra någonting!


Jag minns det som igår!

Det var många år sedan nu!
Det var vägen upp mot Karlstad och det var dags för innomhus DM.
Jag satt på bussen med Jenny och det var nog mitt livs längsta skrattanfall någonsin. Jag hade så grymt ont i käken och magen att ja trodde jag skulle dö. Egentligen vet jag inte varför vi skrattade så mycket, det var verkligen allt möjligt. Men en sak var en film som stod på i bussen och detta klipp var en av anledningarna till att vi skratta så mycket.



Sjukt kul och när vi såg Babben Larsson hoppa höjd var väl en av höjdpunkterna också. Hemresan va inte att klaga på heller då Jenny berättade historian om när mannan skulle beställa kebab. Minns att jag lärde mig denna utantill.


Emma och jag är duktiga :)

Nu har jag och Emma vart duktiga och tränat. Mage. sida och rygg på vår pilates boll.
Träningsvärk imorn kan ja nog lova ( iaf för Emma ) för de var banne mig jobbigt men ni ska se våra tvättbrädor vi kommer få till sommaren^^ haha!

Sitter o ser på simpson för tillfället, inget vidare roligt avsnitt.. men emma älskar alla simpson avsnitt så det spelar ingen roll om de e kul lr inte, det står på ändå.

Blir nog läggdags tidigt idag eftersom jag ska upp tidigt imorn.



God Natt
/ Camilla

Hallå...

....tjena mittbena!
 
Pratade med Linda för några dagar sen och de visade sig att hon kanske hade möjlighet att dyka upp i rya hallen, Borås på lördag. Hoppas detta innerligt :) Har inte träffat henne på ett bra tag så det hade vart grymt skoj!



Bussen till DM i Borås går 8.15 på morgonen så det blir till att stiga upp tidigt! Det är helt galet för just nu längtar jag faktiskt otroligt mycket mer än jag gjort innan, trots att jag (troligen) blir ensam tävlande i min klass.

Imorn skall jag och Emma åka till torp efter skolan och kolla på kläder samt handla mat till tacos. :D

Björn har prov i morgon och jag önskar han all lycka i världen! I know you will make it :D <3

Puss & kram skumbanan
 


Halvdag..

Jag, Lina och Nina gick tidigare från samhällskunskapen idag för att pyssla med vårt projekt arbete som det känns som i stort sett står still. De känns som vi jobbar o jobbar o jobbar men får inte ihop några timmar iaf. 100 timmar måste vi få ihop innan 20 mars o just nu ligger vi på runt 15 timmar. Hur ska de gå?

Iaf så gick vi ner till Lidl för att boka ett möte med någan ansvarig för plastpåsar och miljön. Låter lite skumt jag vet men vårt projekt arbete handlar just om plastpåsar. Vi fick ett möte bokat så de va ju tur och ännu en timme att lägga på den sammanlagda tiden. YES!

Ingen träning för mig idag. Många faktorer som spelar in på de men främst att jag är för lat och inte har nån lust.:P Men också för att det är tävling till helgen och då känns det bättre med en extra vilodag :D Jag har iaf smått börjat länga till tävlingen eftersom träningen i tisdags ändå gick OK. Hoppas bara det s läpper mer till på lördag, för jag vill verkligen hoppa bra (Ja pratar om höjdhopp ). Sen ska de bli väldigt kuligt också att vara borta en dag och vara med alla underbara friidrottsvänner :)

Nu ska jag springa in i köket och äta fisk som mamma lagat :D

Trevlig kväll
Camilla


Smärta innombords!

Då menar jag verkligen en stor sten på 10 000 kg!
Nu blev detta kanske till en överdrift men det jag menar är att jag bara vill skrika, skrika ut min smärta!

Dessa texter i religion och Svenska B tar kol på mig och jag sprängs snart! Att få skrika ut skulle vara det skönaste jag gjort på länge, vilken lättnad! Men i helgen slägger några hundra kilo från mig får vi hoppas då jag ska göra en längdtävling som kan bli intressant. Många funderingar om den och jag antar att jag kommer vara minst lika förvirrad då, så jag inte vet hur jag ska bära mig åt för att hoppa. Vilken teknik jag ska använda och usch vilka problem.



Ibland undrar jag vad man vinner på att klaga, förvärrar man saken?
Ibland kanske men oftast känns det bättre, men om det är de har jag inte kommit på ännu.
Något jag kommit fram till är att det är jävligt jobbigt att höra alla andra klaga, det gör bara att man blir mer deprimerad av det. Klaga mindre kanske är något som hade gjort livet enklare, men ja blir inte klokare av detta då jag vet att du har en annan teori om detta.


Väntan!

Ibland undrar jag, finns de något jobbigare än att vänta?
När man väl väntar känns det som en evighets tid, inget händer allt går i slomotion.

Theres snackar top model, jag sitter och väntar på Anders som vanligt och steffi msn:ar och grejar med hemsidan samt att hon tror sig dagligen...

Jag tror aldrig att jag blir klar med denna jävla grejimoj "vinjett"!
Fy Fan!


Här har vi då min hemmagjorda biosalong!
Vad tycks?


Back!

Yäs!
Då var man tillbaka igen i kalla sverige efter 8 dagar i portugal. Kan glädja er med att de inte va jättevarmt där heller men det var ändå 30 graders skillnad så jag e nöjd. Mycket träning, ny inspiration och fantastiskt roligt så är jag tillbaka i Sverige igen starkare än någonsin...



Ända till att man fick reda på att man hade en halv vecka på sig att öva in milvis med fakta och skit till ett svenska B prov. Det är verkligen en sådan start man vill undvika!

Hade förövrigt några behövande skrattanfall i skolan idag då nattis gock in i dörren så det eka i hela gympasalen och tuppa av ner på marken. Sen skratta jag så himla mycket åt fille när hon helatiden stod i mål och skrek att hon va helt slut när hon fick bollen helatiden! SJUKT KUL!

Sköna skratt blev det även med Camilla på träningen, åhhh vad det är skönt att vara hemma!

Åh vad jag tycker om dig Camilla!<3

Borta bra men hemma bäst! - Det är verkligen så.

Men nu e de back toooo dikttydning och texter som ska tolkas med massa annan skit!



Ännu en dag....

...har gått och studenten börjar närma sig med stormsteg. Ioförsig känns det fortfarande långt kvar dit, men 5 månader går ganska snabbt.

Otroligt skönt ska det bli och jag längtar otroligt mycket till både studenten och min och Björns studentresa, men samtidigt känns det underligt i hela kroppen, jag vet ju inte vad jag vill göra sen! Vad kommer hända? Det är så många saker som jag vill göra och prova men frågan är bara vad som blir av!


Idag var jag med Björn efter skolan :) Han kom och hämtade mig osså drog vi ner till Mc Donalds. Vi satt där en lång stund, nästan en timme tror jag, och pratade massvis. Mys! Sen åkte vi hem till mig och jag fick en mentos rulle (med massa mentos i) av Björn :) Mumsigt de kommer bli på lördag :D


Gym träning imorn morra. Hoppas vädret är finare då, för idag var det inget roligt väder att cykla i till skolan. Håret såg ut som om de var ny duschat och de rann vatten ner för hela ansiktet innan jag ens hunnit halvvägs till skolan. Ingen bra start på dagen.


Tjolahopp :)

Just nu är allt toppen. Sitter framför datan och tv:n samtidigt och tittar på repriser av top modell :P
Pratade en lång stund med Björn förut :D Han sitter på tåget just nu men är hemma inom en timme.

Imorgon har vi gymnasit på morgonen och jag har en liten aning om att det kanske blir brottning, eftersom Maria skall hålla i gympan. Förväntansfull är jag åtminstone :)

Helgen har gått sjukt fort som vanligt och nästa vecka lär bli ganska hektisk då jag har miljontals saker att göra i skolan!

De får nog bli till att lägga sig tidigt idag tror jag minsann då jag redan sitter och gäspar konstant.

Auf Wiedersehen
CaMiLlA


Sköönt med helg!

Sköönt med helg. Trots att vi bara gått två dagar i skolan sen lovet så känns det som en evighet och det är verkligen härligt att det är helg.

Igår blev en riktigt myskväll.
Började med att jag, Emma och mamma åkte till torp, där emma köpte en klänning.
Vi handlade lite mat och sen åkte vi hem. Vi åt vitlöksbröd med rostbiff, Mums! Samtidigt som vi såg på Let´s dance som började igår:)

Ska iväg på kalas idag så blir borta hela dagen :)
Nu måste jag springa och fixa mig iordning, ska åka strax.

Ses
Camilla

Hört från Björn :D

Blev överlycklig idag när jag kom hem från skolan och såg att jag hade fått ett mms från Björn :D
Han skrev att han satt och tog det lugnt i solen för träningen och att han skulle lämna hotellet halv 4 i natt för att åka till Sverige. Han skrev också att han hade varit sjuk endel av resan :/

Åå vad jag har saknat han så himla mycket. Kommer bli toppen att träffa han igen på tisdag )



Puss & Kram

Trööött

En aningen seegt att gå upp imorse. Emma kom in i mitt rum och började tjata om att jag var tvungen till att gå upp vid 07.15. Hon berättade även att de hade snöat massor och då fullständigt flög jag upp ur sängen.
Gick till skolan 08.15 och som de snöade. Höll på att inte komma fram nästan :)

Skoldagen gick fort ändå och imorn har vi en timmes lektion på morgonen och sedan en håltimme i 2,5 timmar..
Vad ska man hitta på då tro?!

Ska strax iväg och träna, har blivit lite lat på sista tiden:)
Haha

CAMILLA


Fobier

Jag och Emma satt just och pratade om fobier.
Det är ganska konstigt hur alla kan vara rädda för olika saker eller hur ?
Iallafall så har jag kommit fram till att mina största fobier är

1. HAJAR, är alltid rädd för hajar när jag badar i havet! Vet att det kanske är barnsligt men ibland får jag till och med för mig att de finns i poolen. Absolut min största fobi!!!
2. Järnvägar, vet inte varför men tycker det är obehagligt att  gå över ett järvägsspår så jag springer nästan alltid över om.  
3. Getingar på sommaren. Usch dem små krypen är inte alltid så trevliga...

Berätta om era största fobier :)

Camilla ♥

Happy Birthday

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år....
Hipp hipp hurra för Emma som fyller 15 idag:D



Love
CAMILLA

Träningsläger

Ååå sitter här och kollar tillbaka på gamla träningsläger utomlands. Det har vart så himla skojjigt och det kunde inte ha varit bättre människor jag åkte med. Vår grupp är verkligen fantastisk!
I år blir det inget läger för min del :/ men nästa år så kanske...

Lite bkandade bilder från Teneriffa och Gran Canaria lägrena

Alla våra mysiga middgar på kvällarna :)


Ett litet gruppfoto av några som var med


På väg hem från en träning. Lina som alltid ställer upp på kort, Björn
ser lite vilsen ut :)



Haha, glömmer aldrig när den här bilden togs


Vår fyrmanswist tävlingar. Jag och Mats( han som delar ut korten )
och Björn och Roger i det andra laget. Tillägas kan ju att jag och Mats
Alltid vann :) Nästan iallafall.



Och Björn som alltid lyckas bli så galet Brun

Pussar
Camilla ♥

Tisdag

Mötte Sara på stan runt 16.00 idag. Jag var lite sen kan man säga för hon hade stått o väntat ett tag på mej :)
Vi gick runt lite, men fy va kallt det var så vi gick in på Willys och värmde oss. Sen traskade vi hem till mej. Vi pratade en hel del om allt möjligt, de va ett tag sen vi sågs sist så vi hade en del att snacka om. Vi va inne på datan och tittade på några skojjiga Björn Gustavsson klipp och sen försökte hon lära mig ett kort spel som jag till en början inte fattade överhuvudtaget men ändå lyckades jag vinna. När jag sedan fattade förlorade jag hela tiden :/

Vid 20.00 gick Sara hem och jag satte på Top Model som börjar med 11 säsongen nu :D Tycker om de programmet, har följt de sen säsong 3-4 tror jag :)

Om en vecka träffar jag Björn igen :) Lääängtar som bara den!



Bye
Camilla ♥

Halv två

Gick upp halv två i natt för att kunna se på JVM ishockeyn.
FINALEN: Sverige mot Canada. Tyvärr blev det förlust så men en andra plats är ju inte så dåligt det heller.
Så nu är jag trött

Idag var det träning på morgonen och sen åkte vi och handlade mat till Emmas kalas.

Nu ska jag vara med Sara :D Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något roligt kommer vi nog på.

Höres

Camilla


Vill ha snö och värme på samma gång

Detta har vart den segaste dagen på heela lovet tror jag.
Var precis nere på badhuset med pappa för att träna, men när vi kom dit var det stängt! Typiskt säger jag bara, var sugen på att träna.
Så nu får jag ta o använda pilatesbollen jag o min syster fick i julklapp istället:P

Det är så fruktansvärt kallt ute, de går nästan inte att visas ute. Nu ska jag inte klaga för jag vill fortfarande ha snö men så här fruktansvärt kallt behöver det ju inte vara. Det borde kunna va båda varmt och snö samtidigt :D
Längtar utomlands så hemskt mycket.
Undrar vad Björn sysslar med nu i Portugal? Han har det nog varmare än oss iaf:)
Jag saknar Björnis massvis <3

Här kommer lite varma bilder från vår familjeresa i Grekland i sommras
Där besökte vi en av Europas 5 finaste stränder och man kan ju förstå att det är en av dem finaste:)


En båt i vattnet precis brevid stranden


Jag och Emma sitter och väntar in nästa våg :D
 Längtar tillbaka otroligt mycket <3

/ Camilla



 


3 dagar kvar :/

God Morgon

Usch skolan börjar om tre dagar nu :/ kan inte säga att jag längtar direkt. Hade planerat att plugga en del på lovet eftersom jag inte har hängt med riktigt och hunnit göra alla läxor i alla ämnen, men har inte öppnat en enda bok på hela lovet. Det känns inte så väldans bra menmen..finns inget o göra åt det nu :) Har iaf haft ett mega skönt och roligt lov, synd att det inte är några veckor längre bara.

Idag hade jag egentligen tänkt o träna gym nu på morgonen men eftersom Lina inte mår bra och inte kan träna så får jag hoppa över det eftersom det inte är något kul att träna själv. Blir nog att jag går med pappa ner till badhuset ikväll istället och kör gym där :)

Annars har jag inte väldiga planer för idag förutom att gå ner till stan och ta kort till körkortet, vilket jag borde gjort för längesedan.


Kram



Misslyckade kakor

Har just genomgått en stor-städning i min garderob. Det behövdes kan jag lova, alla kläder låg huller om buller. Där fanns det mkt saker som jag inte ens kom ihåg att jag hade :)
Nu ser det riktigt fint ut iaf( tack vare emmas hjälp), men får väl se hur länge de håller i sig:P

Emma och jag bakade vaniljhjärtan förut som inte blev det allra mest lyckade vi gjort.
- Degen och fyllningen räckte inte till
- Det första jag gjorde när kakorna var klara och jag skulle flytta dem till ett fat var att kasta ner en på golvet så den gick sönder och spreds över hela golvet
- Direkt efter mig när Emma skulle visa hur man gjorde så lyckades hon göra det lika bra som mïg, så det var bara att tvätta golvet en gång till
- 90% av alla kakor sprack på mitten och gick sönder
- Återstående kakor blev lyckade :) Har inte vågat mig på att smaka än men imorn kanske^^
Roligt att baka var det ändå :D

Ser just nu på The heartbreak kid, en bra film :)

Trevlig kväll


 


Söndagstrött

Undra varför man alltid är trött på söndagar? Det spelar ingen roll om det är lov eller inte, söndagar är alltid sega oavsett

Började dagen med att vakna vid halv nio, fortfarande trött. Satte på tv:n och kollade på beyond the break som för övrigt är ett väldigt bra program som jag upptäckte för några veckor sedan. Dum visningstid bara då de visas kvart över åtta på morgonen lördagar och söndagar.

Gick upp ur sängen vid halv tio och satte mig framför tv:n i vardagsrummet istället för i mitt rum:P så åt jag frukost samtidigt också. Satt och kollade på slalom, men blev så trött att jag somnade, vilket inte var bra eftersom klockan hunnit bli kvart över tio innan jag vaknade och träningen började 11 på agneberg.
Så jag fick snabba mig och hann ner till träningen så jag var där en minut i elva, perfekt :)

Träningen var hyfsat kul, gjorde mest styrka o grejs men ändå trevlig:)

Nu ska jag käka middag (kyckling och ris med sötsur sås - en favorit ) och se på tour de ski som börjar om en stund..
och senare i kväll blir det massa bakning med lillasyrran till hennes kalas på onsdag:D

Sköt om er


Lördag

Hejsan allesammans!

Idag har vi vart nere och tränat i gbg med friidrotten. Jag körde ner och med lite vägvisning lyckades vi hamna rätt :)
Det blev träning i ungefär 2-3 timmar innan det var dax att åka hem igen.

Hemma stod maten på bordet när jag klev innanför dörren och det var riktigt gott eftersom jag var helt utsvulten.
Läste lite i  en bok innan jag, Emma och mamma åkte och köpte lördagsgodis.

Nu ser jag på nåt knasigt program på tv:n men i kväll blir det körslaget.

Puss


Nyår

Nyår blev en hel lyckad dag trots att allt inte blev som planerat :)

Kvällen skulle ha börjat med att Björn, Lina och Malin skulle ha kommit hem till mig runt 18.00, vi skulle ha spelat spel, pratat och käkat massor med glassdrinkar och chips.
Vid 16.00 ringde Lina och sa att Malin var sjuk och inte kunde följa med alls och att hon själv mådde lite dåligt så hon skulle inte komma hem till mej men följa med till Nina om hon mådde bättre.
Trots detta kom Björn hem till mig prick kl 18.00 och vi gjorde glassdrink med detsamma. Vi spelad plump och Sverige spelet samtidigt som vi mumsade i oss alla chips som vi hade tänkt ta med till Nina:P

Vid 20.00 gick vi ner till Nina, där vi mötte Lina utanför dörren. Nårra från klassen kom också och vi var runt 10 pers totalt.
Vi satt och pratade en stund innan vi bestämde oss för att spela när och fjärran. Ett frågespel! Trots att jag, Björn och Lina knappt kunde en enda fråga lyckades vi Vinna:)
Tiden gick fort och innan vi visste ordet av det blev klockan kvart i tolv och vi drog oss mot torget.
Massa raketer skjöts och det var folk överallt,
Efter tolvslaget sprang vi ner mot gg för att spendera ett par timmar där innan det stängde. När klockan var nästan halv ett fick vi reda på att det kostade 120 kronor att komma in och detta tyckte vi inte att det var värt så vi gick hem till Nina igen och det var väldigt trevligt.
Vi spelade den försvunna diamanten och gissa vilka som vann? Lina första gången, Jag andra gången och Björn sista gången vi spelade.
Efter det drog vi oss hemmåt och Björn och Lina följde mig hem.
Björn åkte hem och det var sista gången på 13 dagar som jag såg han eftersom han nu är i Portugal. Hoppas han har det riktigt bra :)

Seee U


RSS 2.0