roligast på länge!

Det här har varit den klart roligaste dagen på väldigt länge.
Började lugnt med träning och körning på körskolan. sedan hem och åt och duschade.

Gick ner till stan och träffade Björn vi hemmakväll vid halv fyra:)
Vi gick omkring i olika affärer och fikade grodbakelser. Mums, haha! sedan åkte vi hem till mig och åt smörgåsar med köttbullar och våfflor med sylt och ost:P
Vi letade också efter resor till egypten:D
småpratade, dansa och skojjade gjorde vi oxå, skojigt var det iallafall:D
Det var så kul att träffa dig igen Björn, de kändes som att de var mkt längre än två veckor som du var borta.
Idag  var iaf den roligaste dagen sedan du åkte:)

/millie

Saknad!

Sitter här på mitt rum och väntar på att andra avenyn skall börja.

Dagen idag började med att jag vaknade kvart i nio sommartid vilket betyder att klockan var kvart i åtta i stället ( o jag som va så glad att jag hade sovit så länge).  Jag gick upp och åt frukost och begav mig sedan till träningen.
Det var en liten trevlig grupp som va där på 6 personer:P
Jag sprang 3x200m 3x150 m och 6x60 meter med joggvila. Allt avslutades med styrka. Roligt men jag va så jäkla seg i benen när vi sprang så det blev jobbigt!
Alltihopa avslutades med massage :)

Efter träningrn övningskörde jag till torp. jag och min lillasyster letade efter vinterjackor och andra kläder, men vi hittade ingenting:/

När ja kom hem pluggade jag lite och åt.

Imorgon ska jag
♥ träna gym
♥ Köra på bilskolan
♥ Björn kommer hem idag :D Ska vara me han imorn, Längtar  du är saknad ska du veta<3


/ Cams


LOvLovLOvLovLOVLOVLOVLOV


Äntligen lov ! Woho :D
Hjälp!! Har sjukt mycket att hinna göra på lovet men gött änadå

Har vartriktigt kul i skolan idag faktiskt.
Får berätta mer senare skall på bio nu, HIgh School Musical:D

Hörs sen
/camilla


De bästaste av dem alla

Idag har vart en fullspäckad dag fram till nu.
Hade prov i samhällskunskap idag, förhoppningsvis gick det bra :)

Slutade skolan 15,40 och hade en körlektion kl 15,45 så körläraren kom och hämtade mig på skolan.. hehe
Körningen gick inte alls så bra som jag hade velat menmen.

Gick hem efter körningen och satte mig framför datan och tittade på cityakuten (de bästaste av dem alla) o käkade samtidigt.

Nu har jag precis vart inne och bokat biljetter til high school musical på fredag:D till mig och min syster.
LÄNGTAR! hoppas den e lika bra som de andra filmerna.

Har inga mer läxor och prov förren efter lovet, Skönt!
På fredag skall jag och Lina hålla en matte lektion för en sjundeklass på ramnerödsskolan. Det ingår i matte D kursen så vi får väl hoppas det går bra:)
Förberedda e vi iaf:P haha igår på matte lektionen gick jag och Lina in i ett alldeles tomt klassrum och övade på att skriva på tavlan och att förklara/hålla genomgång på tavlan för eleverna. Så vi stog där inne framför tavlan och pratade på som om en hel klass satt där inne fast det var helt total tomt, kan ju bara säga de att de e mycket svårare att försöka förklara varför de blir på ett visst sätt när man redan vet hur man skall göra. Iaf så stog vi där inne och babblade på och låtasdes att vi var både lärare och elever så när jag förklarade något svarade Lina, fast med barn röst typ :P skojjigt va de !

Nu ska jag bara ta de lugnt o inte göra nånting, äta lite mer kanske^^

Love
/ Camilla



18

Go morgon alla goa o glada:)

Vaknade för omväxlings skull över halv 8 imorse. Gick upp o såg på tv en stund innan ja åt frukost.
Nu ser ja på MTV och nått program om kändisar:P
Ska strax dra till träningen, där de blir intevaller och styrka, jippi! ..not

Fyller 18 år idag!
Fick en bärbar data av mamma och pappa:D

Bye
/camilla

En liten inblick... vad har hänt?

Ja vad har egentligen hänt här i sthm, jag förstår att det är många som undrar och ni ska få en liten tjuvis här.

Blev då inbjuden på premiär av en film, kanske ingen film utan en kommande TV-serie som kommer börja sändas på Canal+. True blod, en riktigt bra serie som jag fick se de två första programen av, när det va slut ville jag bara se mer. Åhh vad spännande!  En del känisar blev det skymten av på denna premiär och det bjöds på sprit och snacks mm, med andra ord -Mycket trevligt!

Dagen efter blev det bio... igen, denna gång blev det Step Brother, en film som handladr om två nördiga män som fortfarande bor hemma, arbetslösa och runt 40 år. Dessa två blev nu tvungna att flytta ihop och inte bara de, till och med dela rum! En del bråk inträffar men efter ett tag lyckas nu dessa bli vänner. En helt okej film jag faktist gärna ser igen om ett tag med många skratt. Jag ger den 3+ utan tvekan!

På onsdagen var jag ledig, då sov jag lite längre. Verkligen skönt va de! Senare på eftermiddagen träffade jag Andrea, vi kollade runt lite i Stockholms ALLA affärer och de va riktigt mys. Köpte senare en jacka, äntligen! Det skulle bli mer bio va de tänkt, Barnhemmet. En skräckfilm som verkar vara riktigt bra, men det fick vänta då jag kände mig riktigt trött och la mig tidigt. Den får vänta till på söndag istället.

Ikväll blir det utgång med party och skojigheter, hoppas på en riktigt trevlig kväll vilket jag tror det kommer bli också. Imorn blir det att åka bil 40 mil till Vara då jag ska på en festival och sända radio. Grymt kommer de bli, blir då ledig en dag nästa vecka bara för de... FETT! Nu ska ja inte sitta här och babbla utan se till att göra lite nytta.

Kyss&Kram
Wilson

tjo

Häjsan Tjhosan!

Hade nationellt matte D prov idag, svårt som bara den. På något sätt lyckas vi alltid få mycket svårare prov än dom vi får och övar på.

Regn, regn, regn..
Struntar i träningen idag och går med pappa till badhuset o tränar gym i stället :)
Inget skoj o träna när de regnar ju, osså e inte Björn där heller.

Fyller 18 om 4 dagar :D

Vill att Björn ska komma hem nu på direkten :) Saknar!

See You

Var e hon?

Ja det kanske man kan undra! Faktist så att jag undrar det med. Camilla är det alltså jag talar om, hon har blivit lat från bloggandet... REDAN! :o  Ja Millis vad gör du egentligen?

Ne nu får du ta dig i nackskinnet och skriva en rad så vi vet att du lever vettja, om du gör det. Vilket jag verkligen hoppas.

För övrigt e jag glad att jag slipper åka tunnelbana till skolan varje dag, fan va tragidkt de måste vara. Sjukt lidande med massa folk smockat och man kan ju hoppa av glädje om man lyckas få sig en plats^^

Imorn ska jag för övrigt på galapremier på någon film, de ska bli riktigt häftigt måste jag säga. Bjöds på sprit, läsk och snacks. Hur mycket man vill, men vänner jag lovar att ta de lugnt;)

Söndag!

Ja då var det söndag gott folk. Något ni aldrig kunde gissa... Nämrn de är väl klart att ni kunde! Sitter nu här på mitt rum i Stockholm och har de jättebra!

Igår när jag kom fram på Sthm central mötte Kim upp mig och vi åkte hem till honom. Fick ett jätte mysigt rum med egen TV, sterie säng så klart och massa mysigt! När jag börjat känna mig hemma vilket gick väldigt fort så drog vi till Kungens kurva, ett köpcenter som va gryyyymt stort, jag skojar inte!

Vär där inne så blev jag grymt hungrig så vi åt på peperoni, jag åt då för första gången i mitt liv falafel. Helt okej va de, smakade lite som friterad curry, låter inte så gott kanske, men som sagt HELT OK. Där inne fanns en biohall med inte mindre än 18 salonger. Fanns massa andra affärer vi hann inte ens kolla igenom halva. Sen drog vi hem en stund och sen bestämde vi oss för att dra till IKEA. Grymt stort va de och ja ville flytta hemifrån NU på direkten. Men strunt i de nu. Vi köpte i alla fall med oss Mc Donald´s hem och kollade på stjärnor på is!

Mega trevligt va de med lite godis och soft soft. Kollade på The Ring lite senare också och jag va lika skraj som jag brukar när jag ser den filmen. Nu ska ja inte tjata mer om gårdagen utan lämna huset öch bege mig till stan och kolla om de finns något jag kanske ska shoppa.

Jag gillar't! Camilla glöm inte att jag saknar dig otroligt mycket, du betyder massor.

Puss på er alla glada!
Björt

Wilson säger hej... sålänge!

Ja då bär de snart av!
Har näst intill packat allt jag ska ha med mig. Åker alltså till Stockholm imorgon och blir kvar där i två hela veckor. Ska praktisera på bl.a P3 och de ska bli sketa skoj! Mina andra två veckor har jag spenderat på tidningen Bohusläningen vilket jag trivts väldigt bra med och TACK Stefanie utan dig hade allt blivit mer än bara BORING!

Var som Camilla berättade tidigare med henne på badhuset förut idag och sen käka vi lite och hade kul tillsamman, tack för en bra kväll! Kommer sakna henne otroligt mycket och lite annat folk med så klart! Nu är det sängen som gäller, imorgon blir det tåg i fyra timmar, tjoho!

Sakna mig inte allt för mycket nu! Lovar att blogga näst intill var och varannan dag. Håll i er Stockholm för här kommer jag!



Kiss&Hug

Wille

Rallykalle

Go kväll allesammans :)

Sitter just nu & tittar på Idol o chattar, för övrigt så äger Kevin!

Idag har vart en perfekt dag, om man bortser från skolan som va den jobbigaste o tråkigaste på flera århundraden.
Aja, efter skolan iaf så gick jag o simmade med Björn på badhuset. Eller simmade o simmade förresten vi plaskade runt i hopp bassängen en kvart o sen hängde vi o prata på kanten en kvart innan badvakten kom o sa att vi va tvungna o gå upp. Sedan drog vi och åt på pingvin, kebabtallrik, var så jäkla hungrig o de va så hemskt gott.
När vi båda va mätta gick vi till hemmakväll o tittade på filmer o sen gick vi in till willys för ja blev så hemskt sugen på kakor o björn skulle köpa godis, men väl där inne slutade de me att vi båda gick ut utan att ha köpt varken kakor lr godis.
Björn var sedan snäll o körde mig hem, å där satt vi i hans bil o pratade i nästan en timme om allt möjligt, Trevligt & mysigt va de!

Idag var sista gången jag såg Björn på mer än två veckor :( :(
Han ska till Stockholm på praktik, så får klara mig utan han nu.
Jag hoppas iaf att han får de bra där uppe i storstan och får massa kul hela tiden.
Fast ja kommer sakna dej som f♦n Björn <3


Hare
/ camilla

Loppan

Jag och Steffi satt idag på ett litet "kontor" för att göra en flashfilm. Det funkade dock inte att logga in på datorn så ja, jag bara satt där och funderade på ungefär, ingenting! Medans jag sitter och dagdrömmer hör jag plötsligt Steffi skrika ut
-Fan jag får inte upp den! Först sitter vi bara där, men lika snabbt sitter båda och tänker precis samma sak. Jaa vi brister i alla fall ut i skratt. Det hon inte fick upp var en loppa, ni vet en sån man gjorde när man va liten.

Precis innan har jag och Stefanie också suttit och smidit planer om hur vi skulle sno hela Bohusläningens bullfat. Hade varit grymt skoj, men också helt sjukt. Men det är de som gör vardan lite roligare än vanlligt!

Harre najs!
Wilson

Potatis hela veckan..

..så e de! denna veckan har mattanter ( lr vilka de nu e som bestämmer skolmaten) allt haft bra dålig fantasi då vi under hela veckan får potatis som tillbehör.

Måndag: potaits
Tisdag: potatismos
Onsdag: pytt i panna (innehåller potatis)
Torsdag: Potatis
Fredag: Potatismos

Ja kan ju erkänna att jag själv helsat äter potatis än ris, pasta m.m. men skolans potatisar brukar ju inte alltid vara allt för goda, för ofta
Aja ska väl inte klaga vi ska vara glada att vi får mat :)

Puss & kram
/ Cams

Har du sett han Harry Potter?

Började som sagt praktisera förra veckan, på Bohusläningen. Ett riktigt mysigt ställe med trevliga människor. Men så i alla fall så snacka jag med Steffi en dag och så kom vi in på något bara. Så säger hon, har du sett han som typ e Harry Potter? Det hade jag antagligen inte och svarar Neee? Men så tänkte jag, de kanske är Andreas, Lindas kille som jobar där, men han har väl änna inte så mörkt hår?

Veckan gick och jag tänkte väl inte mer på de. Men idag vid maten så sitter jag och äter en trevlig Thaisoppa. Plötsligt kommer Stefanie med frågan igen, -Har du sett han Harry Potter som jobbar på Bohusläningen nu eller?
Neee svarar jag, och frågar snällt vad han heter? Andreas svarar hon och ser självsäker ut, som om hon har spanat in honom hela veckan. Då tänker jag att de måste vara Linda Johanssons kille, och frågar, har han typ ljusare hår? Det visade sig vara Andreas hon menar ÄR Harry Potter, vilket det nu givetvis inte är.

Det är ju Lindas kille berättar jag och att hon går i min friidrott. En tystnad vid matbordet anländer. Vid den långa tystnad som uppståd så helt plötsligt utbrister Stefanie lite självsäkert och mystiskt men samtidigt lite stolt. - Hon måste gilla Harry Potter. Det som egentligen va så roligt är att Linda faktist gör de, jag vet att hon har läst alla böcker på både svenska och engelska och hon sa att hon läst i alla fall ettan minst sju gånger och säkert de andra böckerna med. När jag berättar detta för Stefanie utbrister vi båda i världens skratta och jag kunde inte låta bli att småfnittra över detta resten av dagen. Det va verkligen så klockrent!

Men nu finns alltså Harry Potter i Uddevalla och till och med på Bohusläningen!
Thats cool;)

Kiss and Hug!
Björnen

Hääj

Gjorde fys test i skolan idag:)
Var mycket sämre på typ allt än va ja hade trott, så tur att vi ska gära om testerna igen på våren:P då får ja se till att åtminstone klara en dips..haha

Ligger just nu i sängen o ser på andra avenyn!

Är jätte trött, så ska strax ta o sooova:)

Good nättt
/ cams

Glaad:)

Jaha då va man hemma igen efter en, a, nästan helt vanlig dag i skolan.

Efter skolan drog ja direkt till körskolan, där ja hade en körlektion inbokad. Körde på enkelriktad väg o rondell:P
Sen fick jag oxå köra min & Björn "special väg", läskigt som tusan!!!

Nu blir de lite pluggande o sen i kväll massa av tv tittande:)
SÄSONGS PREMIÄR för Cityakuten idag kl 21.00 bara så ni vet, Har längtat som in i tusan o just nu så himla Glad:D

Fick förresten reda på gympan idag att Maria hade drömt om mig där jag hade varit ett Föl ( efternamnet baklänges:P ) så de kommer bli mitt smeknamn av maria nu framöver!

De var väl min spännande da de här då...
Ha de gött
/ Fölet ♥

Nämen ojsan!

Ja nu har en enkel design till bloggen kommit upp. Happy för er, eller låt mig säga OSS!
En blogg där jag och Camilla kommer blogga om allt och till och med inget! Något jag ser fram egmot.
När jag får tid ska jag fixa en snyggare design till denna helhäftiga blogg som jag/vi hoppas du blir mer än dagligen aktiv på.

Har en liten tanke i huvet om hur jag vill att bloggen ska se ut och jag ska göra allt för att den ska bli så snygg som möjligt. Håll tummarna!

Ne imorn blir de första daagen på andra veckan av praktiken så nu ska ja försöka läsa lite Hemsöborna innan jag lägger mig. Camilla vill förresten berätta att jag nu har läst ut Harry Potter på engelska! Vet att de gick jäkligt fort, vet att du e imponerad! haha

Ha de fint pissenissar!
Wilson själv!

Waaaay Blogg

Hejsan hoppsan alla nyfikna
Här kommer  vi i fullfart med blogg, något ni aldrig kunnat förutspå.

♥ Design på väg

Förhoppningsvis kommer bloggen uppdateras ofta med många spännande inlägg.
Ha de underbart tills dess



Happy new Blogg:)
/cleartheair


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0