-


Lay down your arms



When it's time to live and let die
And you can't get another try
Something inside this heart has died
You're in ruins

Wilson

Horungar & Tant på ICA!

Jaha då är snart ännu en dag över!
Hade riktigt trevligt i helgen, verkligen uppskattat.

Men helgen är över och veckan har börjat, vilket innebär en hel del plugg avsett om det är hemarbete eller i skolan. Imorn blir det plugg och tvätta som gäller, men det ska bli härligt! Då har man lärt sig en del om horungar i skolan, vilket inte alls är vad ni tror utan ett ensamstående ord på en rad, myysigt va?



Va i affären förut och plockade på mig lite smått och gott, nu menar jag inte att jag tjuvade något utan i min korg, i alla fall så hade jag köpt oliver. Inget speciellt med det, oliver e ju gott! Men när jag kommer till kassan så har tanten scannat in nästan alla varor och har någon enstaka kvar, därav olivburken. I alla fall så står de varken vilket märke och så finns de heller ingen streckkod på, så blir hon arg på mig, på mig! Vad har jag gjort för fel... Bara för att jag inte visste vad det va för märke, jag sa att jag kunde strunta i den och köpa en ny imorgon, men hon gav sig inte utan tjata om att jag borde veta om det va ICA eller nåt annat märke inte FAN vet väl jag! Jag bara tog en burk, men ja sa vad jag trodde att den kosta. Hon skrev i alla fall in det och sa - Det får väl gå fr denna gången då helt sur...

En sjukt tråkig dag, längtar hem idag, det händer ytterst sällan. Men att träffa mamma och pappa hade varit underbart!

Wilson


<3

Det va det bästa som har hänt på väldigt länge!
Det va när jag fick prat med Camilla för första gången på fööör länge nu och jag saknar henne verkligen så otroligt mycket! Den bästa vännen man någonsin kan få, jag är verkligen stolt över dig att du gör nåt så häftigt som du gör nu i livet!


Världens bästa!<3
Wilson

Hoppsidaysi!

Ja, idag har jag inte gjort ett piss!
Eller jag har lyckats med att fixa ett litet visitkort, men jag vet inte om jag e nöjd, jag vill göra något bättre... Men vad är bättre? Jag vill skapa något där alla bara säger, wow fan va snyggt! Men hur lyckas man göra det, skapa något som ALLA tycker om. Jag är tror inte det är lätt, men jag vill lyckas med de!


Wilson


Löf it!


Nu blir det badet!
Wilson

Nyttigt är gott!



Många gånger hör man att allt nyttigt är äckliget, men jag är beredd att inte hålla med om det. Jag älskar nyttigt, jag älskar mat för övrigt men just vissa nyttiga saker är underbart goda och jag har blivit galen i bönor, vilken grej! I alla fall så har jag blivit insnöad på att jag ska börja äta alger vilket påstås vara otroligt bra för det mesta i människans alla delar så det ska jag försöka införskaffa mig, man bör ju kanske inte äta det rent men blanda i det i havregrynsgröten på morgonen eller i en smothie. Man lever som sagt bara en gång, ta då vara på era kära liv mina vänner!

Just do like Anna Skipper!



Wilson


Jag har just konstaterat...

Jag har många gånger hört att jag har kommit lite i sjumundan från många andra idrotter som fotboll och simning. Vilket jag själv just konstaterat. Var nämligen inne på Bohusläningens sportblogg och kollade runt, vad ser man? Grattis ni gissade säkert rätt, forboll, fotboll och åter fotboll... Ska jag fortsätta, ne jag tror du har fattat poängen och det är något jag tycker är så tråkigt. Uddevalla är ingen friidrottsstad och det är något jag anser mycket tråkigt! Det märks speciellt när Oddevold tränade precis alltid när vi hade träningar och va kan dem vara i för serie, typ serie ett hundra och då e min fråga... Vad gör dem där inne? Jag kan acceptera att dem är där och spelar match men när det är träning kan dem väl hålla sig på B-plan. Jag hade gärna flyttat mig, OM jag hade någon annan stans att vara, men vi lågprioriterade friidrottare har nämligen inte det.

I alla fall så va jag då inne på denna sportblogg och tänkte, nämen vad kul då kan jag gå in och se om dem skrev något roligt när jag blev uttagen till JEM och hoppade 7,49 vilket jag trodde var en stor grej för Uddevallas idrottshändelser... Vilket det inte verkade vara. Jag kollade igenom i princip alla inlägg och hur många friidrottshändelser hittade man, typ INGET. Kanske något på Mustafa ibland men man måste tydligen tillhöra världsklass även i lilla Uddevalla för att väcka ett litet öga. Det räcker inte med att man blir uttagen till JEM, vinner ett tiotal JSM-GULD och va nominarad till en finnkampsplats. Det är inte det att jag skriker efter uppmärksamhet, för det gör jag absolut inte men att vara bland de 15 bästa i Europa har jag just konstaterat att det inte är tillräckligt. PA Hallberg hade rätt när han sa att han tyckte att jag väldigt ofta kommer i skuggan av mycket annat idrottande.

Jag har funderat på varför dem ens ska bygga den där hallen, men det är väl kul att vi friidrottare äntligen får något efter så många år av lågprioritet. Det va nog bra att jag kom ifrån staden ett tag så får vi väl se om man återvänder när man kanske har blivit tillräckligt bra. Om man någonsin kan bli det där...


Detta gör mig inte svagare att kämpa vidare, tvärtom!
Wilson

Big NO NO!

Det är det minsta jag kan säga...
Satte på TVn imorse och jag fastnade direkt, det va tydligen något finaldags i ett program som hette Bechelorette som jag bara fortsatte och fortsatte att kolla på och jag blev verkligen så arg. Hur kan man tillåta att låta någon vara med i något sånt, dem leker verkligen med andras känslor och det är ju fruktansvärt! Det va bara två killar kvar som tjejen skulle välja mellan och hon sa att hon va sjukt kär i bäda två och det värsta var att båda killarna var otroligt förälskade i henne också. Men hon va ju såklart tvungen att välja en och såra den andra, så jävla förbannad är jag över sånt, jag menar va e de för program? Nee ett BIG NO NO för sånt, känslor är inget man leker med... Aldrig någonsin!


Wilson

Punkt punkt punkt

Gårdagen är historia...morgondagen är ett mysterium...men idag är en gåva!





Wilson


Lördagen e snart slut!

Ja snart är det söndag och jag ska snart gå och borsta mina tänder, så de så!

Ja det blev film som jag tidigare utlovat, dock blev det aldrig Madagascar eftersom den inte funkade för mamma hade bränt en man inte kunde ta neråtknapparna på så jag fick lägga tebax den... Men istället blev det ändå en tecknad och en riktigt bra sådan. Nämligen Kung fu panda, shit va bra den är, jag e helt besatt av sånna filmer nu och ja skulle lätt kunna se den igen här och nu. Men får vänta ett tag så jag inte tröttnar helt. Det blev i alla fall mys framför filmen med kaffe och glass... Löve it<3


Wilson

Skapa!!!

Jag känner verkligen för att skapa just nu!

Ja jag vill verkligen sätta mig i Photoshop och bara pilla som aldrig tidigare, men ändå har jag inte orken till att börja på något. Jag vill sätta mig och göra ett visitkort men jag har verkligen idétorka och vet inte alls hur jag vill att det ska se ut. Själva utförndet är nog inga större problem utan utseendet på det... Hjälp mig!

Så här såg i alla fall ett tidigare jag gjort ut och jag vill denna gången göra något mer avancerat och helt magiskt!



När jag nu ändå är igång så känner jag för att göra en ny header, men jag vet inte heller hur den ska se ut och jag har ännu ett problem när jag vet att Camilla aldrig kommer skriva här nu under de 8 månaderna hon är borta så jag har funderat på att göra en egen header för tillfället eftersom hon har sin egna blogg hon skriver i just nu. Vi får si hur det blir, jag ska hitta lite inspiration så detta idétorka dörut!

Här har vi i alla fall några av de tidigare headers vi haft, enjoy!

Wilson


Wilson tipsar!

Tänkte jag kunde dela med mig av lite idéer och tips till mina läsare.
Hoppas något passar just dig!


På Bio:
Tänkte tipsa er om två filmer, en aktuell och en kommande.

Beck - I stormens öga
Det verkar vara en riktigt bra film och jag vill inget hellre än att se den filmen på bio jusst nu, det finns väl inte någon som ogillar komisarie Martin Beck tillsammans med Gunvald Larsson. Se den nu i biomörkret tillsammans med din älskade eller kära vän då det förhoppningsvis kommer inträffa en del spännande och lite småkusliga händelser.


Prinsessa
Ja det är just så filmen heter, hur manligt kan det vara? Men det struntar jag i för den verkar skithäftig och så mänsklig på något vis. Den handlar om en tjej som blir mobbad och den verkar riktigt bra, i alla fall av det lilla jag har sett från trailern och jag vill lätt se den oavsett hur feminin filmtiteln än låtar, jag tror absolut man känner att man vill bli en bättre människa efter att man sett den. Jag tror den har bra syfte och budskap och det är det som lockar mig att vilja se den. Kommer på bio snart!


Kommande på TV:

Superstars
Äntligen är det tillbaka, programet man satt bänkad framför när man va mindre, i alla fall så gjorde jag det! Om jag inte missminner mig så börjar det den 15 september på TV3 för er alla som har kanalen. Jag längtar massor och jag ska sitta bänkad precis som förra fången.


Idol 2009
Ja det känner ni väl alla till, programet som inträffar varje år vid denna tiden på året. För er som inte redan vet så börjar det på tisdag den 8 september och det är som vanligt på kanal 4. Tycker alltid att det är lika roligt att se audition och det ska bli roligt även i år, tänk att man aldrig blir riktigt mogen.



Musik:

Takida - The things we own

En skitbra låt och refrängen gör ju låten så otroligt bra!


Martin Stenmarck

Vet inte riktigt om jag gillar låten ännu, men eftersom jag tyckte om hans låt med Sjumilakliv så tycker jag det är värt att ge låten en chans. Jag tror jag kommer tycka den e ball!

Sarah Dawn Finer - Standing Strong

För er som gillade hennes tidigare singel Moving on så rekommenderar jag denna, tycker personligen att refrängen är väldigt bra och det gör förhoppningsvis ni med.

Wilson


Krusidull

Trött på alla myter och sagor om lyckan!
Smärtan e oändlig jag kan inte stanna här...





En film står på dagens to do lista, funderar på Madagaskar ett eller två!
Vet inte vad ja ska göra senare, men kanske hittar på något mysigt, men ja skiter i vilket för ja e bara trött... på det mesta just nu och ja vill inget annat än att åka hem till Uddevalla. Har funderat en del och jag e ganska osäker på om jag gjorde rätt i att flytta till Nyköping, allt jag hade är borta och här verkar inget finnas att få.

Vi ska göra ett visitkort, jag vill använda mig av 3 eller 4 olika färger, har ni några tips? Typ vilka färger förknippar ni med mig? 

Wilson

 


What a day!

Jaa du, det började med att jag vaknade 10.45 och insåg att jag inte kunde sova mer hur trött jag än var? Jag som kunde sova till minst halv 12 om jag ville, vi tar det imorgon istället!

Idag har jag tvättat för fösta gången helt själv, så duktig man kan va då. Det är nu man verkligen inser att man börjar komma närmare det äldre åren. Fyra maskiner blev det i alla fall och den där jävla maskinene krånglade med dig, för det är så att den är väldigt svåröppnad och man måste slå till den för att öppna sig... Jag slog ju på den, femtioelva gången! Men inget hände såklart så jag gav upp och väntade ett tag sen gjorde jag ett nytt försök och det gick inte heller då... Min tvätt va helt fast i den där jävla maskinen och vad gör man liksom? Ja vad skulle jag göra... jag fick typ panik och började ringa pappa och då provade jag en gång till och det e klart när man börjar ringa att jag såklart fixar det, men sjukt skönt va det i alla fall!

Sen har jag diskat, städat och lagat mat. Riktigt duktig känner jag mig, inte nog med det så har jag fixat med läxor och så nöjd e jag! Mysfredag som avslitades med friidrott på TV och det blir väl förmodligen sängen imon kort som dessutom e nybäddad!

Jag känner att jag inte har något viktigt och intressant att skriva idag så ni fick höra en föenklad version av min dag vilket ni får nöja er med för övrigt!

Se yaaa!<3
Wilson

Tänk en gång till...

Få inte skuldkänslor för att du inte vet vad du ska göra med ditt liv. Slösa inte bort tid på avundsjuka, för ibland ligger du före, ibland efter. Loppet är långt och i slutändan kommer du ändå att vara ensam.

Oroa dig inte för framtiden, dem riktiga problemen i ditt liv kommer nämligen att bli sånna som du idag aldrig skulle kunna föreställa dig. Och du! Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke.

Tyck om din kropp! Använd den på alla sätt du kan. Var inte rädd för den, eller för vad folk tycker om den för den är ditt livs bästa verktyg. Läs inte veckotidningar, dem får dig bara att känna dig ful.

Var inte allt för hård mot dig själv för hälften av det du lyckas med är ren tur. Detsamma gäller för alla andra. Lär dig acceptera några obestrida sanningar, priset stiger, politiker ljuger och du kommer att bli gammal. En dag sitter du där och shabblar om att det var billigare förr, politikerna var ärliga eller att barnen hade större respekt för sina föräldrar.

Var försiktig med alla råd du får och ha tålamod med alla dem som ger dig dem. Kom ihåg att råd är nån typ av nostalgi. Det är som att fiska i slasken efter allt som har hänt, skölj av det och återanvända det som värdefull information.


Wilson

Snabbis :D

Heeejsan :)

Var ett tag sen jag skrev här nu men har uppdaterat mer på min blogg www.camillaiengland.blogg.se.

Min tid i england än så länge har varit toppen. Har hamnat i en jättetrevlig familj som tar väl hand om mig. Hundarna jag tar hand om är supersöta o alltid glada.

Någon hemlängtan har jag inte drabbats av ännu, klart jag saknar all där hemma, men jag har haft så mkt att göra varje dag att jag har haft fullt upp. Är ute och går i snitt 3 timmar om dagen :)
Var o kollade in gymmet igår där jag skall få träna men det finns inte en enda skivstång där:S lite jobbigt för det finns inget annat gym i närheten.... Vet inte hur jag skall lösa det där.

Idag är första dagen jag inte vet vad som ska hända. Har inte börjat jobba än utan börjar imorn på eftermiddagen och sen på måndag drar det igång.

Sköt om er
Camilla

Vad vet du?

Filmen som vi skapade i första klass och det är obeskrivligt hur kul jag faktiskt hade. Även om jag gör min roll i filmen så otroligt dåligt så älskar jag att kolla in den på grund av alla minnen som väcks.




<3
Wilson

Hur jävla folkskygg får man lov att bli!?

Har nu suttit och studerat en del människor på bussen hem från Nyköping och jag har konstaterat det ena och det andra, minst sagt skrämmande!



Det började först igår när jag satt på bussen för att ta mig hem, bussen var fullsatt och jag brukar alltid sätta mig så att andra kan sätta sig bredvid, det trodde jag var en självklarhet att alla gjorde så att man ska få sitte? Men icke det, bakom mig sitter en ful fjortistjej på yttersta sätet och jag blir så förbannat jävla irriterad på människor, på innersta sätet tänkte jag, ja men där sitter väl någon men efter en stund har jag konstaterat att där sitter ju inget... mer än hennes väska. Ursäkta men hur jävla svårt ska det vara att lämna plats för andra att sitta, det står folk upp i bussen bara för denna fula ursäkta ordet men fi**a  inte kan lämna plats åt mer än sin väska.

En likande händelse hände även idag när jag satt själv och snällt lämnade plats på bussen för att ingen skulle behöva stå, men ingen verkade vilja sitta bredvid mig. Det är kanske inte det som är själva grejen utan att bussen faktiskt nästan va helt full, men ingen behövde stå. Men sen sitter det en kille framför och verkar så himla cool och har benet i andra sätet också för att ingen ska kunna sitta bredvid honom. Men det va inte det jag irriterade mig mest över, tro det eller ej, det fanns ännu ett irritationsmoment och det kom inte från någon som satt ner utan från någon som gick bak i bussen och sen kom han fram igen typ där jag satt, jag tänkte ja men visst sitt här för det fanns säkert 4 ledika platser bredvid olika folk. Men så går han bara förbi även fast hans er att det finns plats, men han letade kanske efter ett ensamt säte? I alla fall då ställer han sig upp i mitten av bussen och låtsas som ingenting, som om de inte fanns en enda plats var han än gick och jag blev så otroligt irriterad! Hur jävla folkskygga får en del människor bli, det är ju så man blir mörkrädd själv och undrar vilket århundrade vi lever i. Men det roliga är att när mans er att det finns en plats i budden med bara ETT säte och inget bredvid då undviker gärna folk detta, det gör även jag eftersom min tanke är att man undviker den på grund av att den är anpassat för någon som har lite mer handikapp än jag eller dyligt.

Det jag egentligen vill komma fram till är att när människor sitter i bussen så sitter dem gärna själva, men där det finns två platser, då kan ni väl sätta er på det ensamna jävla sätet längst fram då (om det nu finns något) Vart är världen på väg, eller frågan kanske är vart världens människor är på väg att bli som? OFFER!!!

Wilson


RSS 2.0