I need a miracle

 

Ja, det kanske trots allt behövs ett mirakel, ibland önskar jag att det plingade på dörren och vipps där stod den jag skulle leva resten av mitt liv med... Men drömma är det enda man gör!

Nyss va nyheterna på TV och ja kan inte hjälpa det men så otroligt töntigt! Hörde att kyrkan försökte locka fler till församlingen med Kalle Anka nu också... Kan dem sjunka lägre undrar jag, det är väl bara att inse att det är dags att lägga ner snart... Vill folk ens gifta sig där längre undrar man ju... I alla fall så vill ja kanske inte dra avva över en kant, det finns säkert underbara människor som vistas innanför de väggarna med och det är bra att tro. Men enligt min åsikt kan kyrkan bara stängas!

Det lönar sig dessutom att vara ute och gå ibland har jag just insett, tog nyss en nattlig promenix och där låg den lilla söta och ensamna sak. Klart att jag skulle ta hand om honom, en ensam och övergiven hundralapp som behövde en plats i plånboken, som tur va hade jag en ledig plats över till honom. Det är i de situationer man kollar om ingen driver med en, typ dolda kameran. Jag kollade mig omkring försiktigt för att se om ingen jävlades med mig, men som tur var va inte falet så. Lite blöt va han men han e torr och handlingsbar imorgon!

Det va i alla fall som hittat! höhö

Ne nu väntar snart sängen, mys på de...


Wilson

Två dagar kvar!!

Lite pinsamt. missade tandläkartiden igår så fick en ny tid nu på morgonen.
Hoppas jag inte hörde fel denna gången så jag missar denna med..

ska ivgä vid ett tiden och möta lina och malin för lunch. Blir antingen kebabtallrik eller sallad skulle jag chansa på :)
Efter maten skall jag möta emma. Vi ska handla lite glass o grädde inför fredagsmys kvällen och sen ska vi åka till torp för att handla lite andra grejsor. Mysmys.

Har svårt att sova om nätterna. Varje natt vaknar jag av att jag tänker på england. Kanske resefeber? vad vet jag.
Men jag läängtar faktiskt fruktansvärt mycket. Men känns ändå hemskt att lämna alla.
Hade mitt sista träningspass igår o lite sorgligt var det att gå därifrån men fick säga hej då till i stort sett alla. Många kramar blev det :)

Nu ska ja borsta tänderna o se på skärgårdsdoktorn.
Take care
Camilla

Krokodiltårar!

Åhh minns ni dem där goda karamellerna som såg ut som rårar som var i kalris, vanilj jordgubb och sen fanns de säkert näfon mer. Minns att jag köpte sånna på Landbadet när man va mindre, Krokodiltårar. En påse med dessa skulle inte vara fel nu, nej nej!

Har annars kommit på att jag alltid blir åksjuk av att åka buss, varenda dag och varje gång jag suttit på bussen en stund så känner jag hur snurrig och otroligt illamående jag blir, känns som migrän och att jag kan spy när som helst. Inte alls så skönt men det är smällar man får ta nu när man flyttat och allt, för övrigt måste jag erkänna att det är lite mysigt när man hör grannarna dra på sterion på max så det hörs ända in till mig, då känner man att det trots allt finns liv på jorden...

Ingen skola idag, inte imorn och inte heller måndag. Skööönt! Vaknade skittidigt av att en jävla motorsåg började hålla på utanför, trodde jag skulle dö, sen vaknade jag vid halv tio igen av att den fortfarande höll på och jag som va så sjukt trött, va så galt nära på attt springa och öppna fönstret och skrika att han ska stänga av skiiiiiiten! Just i den stunden skulle jag kunna mördat honom långsamt. Men tillslut fick jag gå och och nu har jag dammsugit och diskat, samt betalat räkningen, nu är det bara duschen kvar och sen ska jag trippa ner till stan och handla något mysigt till ikväll...

Wilson

Vad händer egentligen?

Då var en tandläkartid bokad och klar.
Nu ska jag väl bara slappa en stund fram tills dess och ha tråkigt?!
Kanske borde ringa Lina, eftersom jag, hon och malin skall träffas och äta imorn.

Skulle gått på bio imorn med, Beck. men de verkar inte som att den visas i uddevalla än, någon som vet det??
Så istället blir det torp för att inhandla nödvändiga grejer att bringa till england :)
3 dagar kvar nu bara... nervositeten spökar



Camills

det sista

Idag har jag inte mkt planerat!
Ska ringa tandläkaren, har fortfarande ont i min tand som jag lagade för 2-3 månader sen.
Sen ska jag göra min sista träning i sverige ikväll. Känns lite sorgligt, men jag hoppas att jag kommer hem till sverige bättre än någonsin.

Har just käkat frukost, hönökaka + flingor med mjölk. Men ja blev inte mätt så nu äter jag vindruvor framför top model.

Höres
Camilla

Det regnar

Good Morgon solstårlar!
E på ett riktigt hejar humör idag, lr för tillfället iallafall :)

Idag ska ja försöka att börja packa, åker på söndag, och jag lär få ta med mig ungefär hela garderoben.
Sen ska jag träna vid 3 tiden annars vet jag faktiskt inte. tiden har gått fruktansvärt segt från dess att jag vaknade halv 8.

Har suttit i typ en o en halv timme nu för att försöka fatta hur man lägger in en header till bloggen. Har vart inne o läsa på massa ställen där dom förklarar hur man gör men jag fattar verkligen ingenting. O ja som brukar hänga med på de mesta men när de gäller datorer är jag körd.
Så Björn när du ser detta behöver jag snabb hjälp för jag vill ha en header upp på bloggen innan jag åker :D

Nu ska ja borsta tänderna så dom inte ruttnar!
Camilla

En halv vecka

Det var ett tag sen nu jag skrev kan man säga och detta beror inte på tidsbrist utan på att jag inte haft ork eller snarare lust till att skriva. Men förhoppningsvis är jag ur den svackan nu och börjar blogga på nytt.

Under förra veckan hann ja med många saker.
Träffade Linda på torsdag/fredag vilket var första gången på en evighetsen. Trevligt var det och vi hyrde film, bakade kladdkaka och sjöng sing star :)

I lördags var vi på seriematch i mariestad. Hoppade 1,73 och kammade hem full poäng till laget trots att jag verkligen inte var tävlingssugen.

I söndags var jag på liseberg med Emmisen :) en heldag, bara vi två. Urskoj och Urmysigt.

Igår hände de inget speciellt. tränade och tvättade + lite annats smått o gott.

Idag har jag irrat runt i typ hela stan och gjort massa små grejer.
Har bla. tränat, klippt mig, vart på stan, vart på orients kanslie.
Nu väntar mat och sen ska jag iväg igen... mycket att fixa nu innan england. om 5 dagar åker jag!

Imorn ska jag antagligen om jag hittar något köpa ny mobil, rakapparat, web cam + sminkborttagningsgrejer. jobbigt men kul.
Funderar på att börja packa imorn eller så.. kan ju va smart kanske. Har iaf tagit fram och tvättat vinterjackan nu..wihooo.. NOT!

Har förresten startat en ny blogg nu där jag kommer skriva allt om vad jag gör i england. Kommer så klart fortsätta skriva i denna med men i den nya kommer de stå MER och Mer utförligt om vad jag gör.
Följ mig gärna där. www.camillaiengland.blogg.se

Camilla

Det är den 24!

Vad betyder då detta?
Jo imorn får man lön, undra hur mycket, det blir lite spännande.

Första dagen i skolan gick mycket bra, det blev grupparbete och självklart skulle vi redovisa saker och ting som vi kommit fram till inför hela klassen. Men jag va inte förberedd på annat då jag fick göra intagning fick hålla ett treminuterstal om mig själv och sen gruppredovisning så det verkar bli gott om dessa, vilket bara e bra för mig kan jag gissa, att hela tiden se perspektiv från den positiva sidan är väl det man får göra.

Idag har jag i alla fall lyckats få i mig lite mat och diskat och jag va så galet trött efter första skoldagen att det blev en liten powernat på soffan också, liten va väl att ta i då den va ungefär två timmar lång. Imorn blir det åter igen skola och efter det inträffar mitt första träningspass på Rosvalla IP vilket blir spännande, vi får se hur det blir med bussar och liknande, jag hoppas komma hem i alla fall, det blir mitt mål!

Jag har eget arbete torsdag, fredag sen e man ju självklart ledig lör&sön och efter det har vi även eget arbete på måndag med, så skönt med sovmorgon! Nu väntar väl i alla fall snart sängen.



Sista stunden för året!

Det var antagligen den sorgligaste stunden i mitt drygt nittonåriga liv.

Det var tisdag då jag hade gjort min sista träning på Rimnersvallen för året, men det va inte i närheten av den sorg jag fick uppleva några timmar senare. Jag och Camilla åkte ner till stan och hade mycket svårt att bestämma glass vi skulle ta avsked med, det blev tillslut en väldigt god glass med pistagenötter och kolasås inuti. Vi begav oss till hamnen och satt där och pratade och hade det väldigt mysigt oah lika trevligt som vi alltid faktiskt har. Något jag är otroligt tacksam för Camilla är att vi aldrig bråkar. En lång stund med många stunder av minnen satt vi och pratade. Klockan blev mycket och vi begav oss till Camilla där jag skulle släppa av henne, en lång pratstund med otroliga minnen och jag lovar det va den mest sorgliga stund i mitt liv, att få lämna den bästa vän jag någonsin haft och kommer ha. Det gjorde så ont i mig att att se dig gå ifrån mig och veta att vi inte kommer träffa varandra på över åtta månader. ingen i världen kan någonsin förstå hur jobbigt detta kommer att bli, att vi inte har varit borta från varandra mer än 2 veckor i streck gör saken ännu jobbigare.

Att se dina tårar rinna ner från kinden var bland de jobbigaste jag upplevt när jag vet att jag e tvungen att lämna dig och att du snart lämnade mig för en evighet. Du är den absolut bästa vän som finns och jag älskar dig så otroligt mycket. Tack för dessa fem åren, lova mig att det blir fler när du kommer hem igen<3

Wilson

Please don´t leave me...

Underbar morgon.
Blev inget bloggande igår eftrersom jag fick jobba en extra dag och sen spenderade jag hela kvällen med Björn.
Är inne i en känslig period just nu. Ungefär säg ordet: Björn och jag börjar gråta!
Rikitgt så illa är det väl inte men långt ifrån är det inte. Hatar att vi flyttar från varandra så snart. Har inte riktigt insett hur långt ifrån och hur lång tid det egentligen känns. Har inte fattat förren nu i helgen. Jag kommer sakna han så sjukt mycket så det går inte att beskriva.
NU kommer tårarna igen. Jag gråter!!
Men så får det väl vara när man ska  vara ifrån personen som man typ gillar mest i hela världen i 8 månader. Från och med ikväll kommer vi inte sess på minst 8 månader och det skrämmer mig. Fast jag vet att vi föralltid kommer att vara vänner och vad som än händer kommer jag alltid att komma ihåg Björn. Min Björn :)

Här kommer några få bilder från helgen som gick sjukt bra. Blev JSM trea i höjd på höjden 1,74 och blev femma i tresteg. Har inte hoppat tresteg på två år så det var en kul grej att hoppa :D





Idag blir det träning och kanske ska jag vara med Björn :D
Nu Friidrotts VM. Emma Green och Wissman

Camilla

Lämna mig inte!!!

Imorn är det resa mot Karlskrona och jsm som gäller, ska bli spännande att se vad man kan åstadkomma i troligen årets sista tävling? Eftersom det gått så förvånansvärt bra på de två senaste dagarna med pers i 5-steg på över nästan en meter.

Nu bara tiden rinner iväg och det börjar kännas, jag börjar fatta vad som snart kommer ske, Camilla lämnar mig om ungefär två veckor och jag fattar inte hur jag kommer klara mig utan henne i 8 månader. Fatta det Camilla, jag kommer sakna dig så det kommer göra ont i mig, du betyder så otroligt mycket. Det märks verkligen att det närmar sig nu när jag också flyttar om knappt en vecka, kanske för gott? Framtiden är läskig men samtidigt otroligt spännande.

Jag kommer sakna Uddevalla, jag trivs här otroligt mycket! Tråkigt att lämna staden, men när staden inte kan erbjuda allt blir man tvungen att lämna det man tycker om. Livet behöver förändringar oavsett om dem ibland kan bli allt för drastiska, det är det som gör livet värt att leva, men lova att aldrig lämna mig Camilla för det skulle inte göra livet mer värt att leva. Åtta månader är länge men också något vi kommer fixa, för en vän som dig växer inte på träd! Lov mig att göra dessa dagar minnesvärda<3

Nu ska jag gå och packa resväskan!


En bild på mig och mina tänder, hitta den på pappas data... haha!
Detta bevisar att förändringar är värt att leva för:)

Wilson

karlskrona-JSM-Here we come

Ska laga pannkakor o göra en sallad att ta med imorn.
Imorgon åker vi till karlskrona och JSM.
Snacka nervös..

Ha de bra här hemma under helgen så hörs vi på måndag!
Camilla

virrepirre

Hej och Goddag!

Började jobba halv 8 idag o sluta halv 3. Typ längsta dagen på hela sommaren. Fast imorn ska jag jobba till 4.
efter jobbet imorn ska jag på grillfest hos Linda :)
Ska bli superskoj, blir vädret fint blir det nog ett dopp i havet också.

Sitter o ser på simpsons nu. Galet. Skumt. roligt. lite blandade känslor sådär..


Hade tänkt ställa mig o baka chokladmuffins att ha med till jobbet imorn o bju på men såg när ja kom hem att vi varken har mjöl, mjölk, ägg eller kakao hemma.
Det är kört..
TYPISKT!

Camilla

Sommartider


Bad vid havsten

Varför har jag känslan av att sommaren är slut och vi börjar gå mot höst?
Någon mer som känner så?


Imorn blir det jobb och träning igen. Sista passet innan JSM längtar som tusan.
Om jag mår bättre vill säga :)
Iaf e de höjd som gäller imorn! De roligaste som går att träna, nu iaf på sommaren.

Camilla

Nagellack i massor

Jäklar vad det blixtrade och åskade i natt!!
vaknade vid femtiden och kunde inte somna om, o ja som skulle upp kvart i sju fick nästan två timmars för lite söna och det kändes kan jag lova.
Har bara tre dagar kvar att jobba denna veckan eftersom jag skall vara ledig på fredag eftersom jag tävlar på JSM då :)

Idag gick jag och Emma ner  till stan och inhandlade nagellack. 4 stycken!
Ett knall rosa, ett ljust lila, ett aprikosfärgat och ett mörk blått. Vi tyckte det var lika bra att köpa alla på samma gång.  Har det blåa på mig för tillfället och jag kan säga att det känns väldigt ovanligt att se mig i så mörkt nagellack. Men jag tänkte att de passar ju postuniformen ^^

Träning senare på eftermiddagen och det gick skit. Behöver jag säga mer?... nä tror inte det.
Förutom att jag mår kasst och har gjort det sen igår.
Behöver sova så kanske jag mår bättre imorn. En bra ide

Godnatt
Camilla

jahopp

Dagen igår spenderades ute på havsten tillsammans med familjen.
Var huur länge sen som helst jag var där ute så de va skoj. Blev två bad också :)
Sen drog vi till torp där jag köpte ett par skor.
På kvällen käka ja godis och såg på fjärde harry potter filmen, patrik 1,5 och spelade bondespelet ^^

Idag blir det till att åka upp till stugan.
Hörs!

Camilla

Inte värst smart?!!

Tänkte på en grej igår förresten!

När jag åkte buss på morgonen, jusst de bussen körde fel väg och fick åka tillbaka och vända xD haha så sjukt klantigt, har aldrig varmt med om det förr..haha.
Men nu tillde jag ville säga. Jo när jag satt på bussen läste jag på skyltarna dom brukar ha på bussen och där stod de något i stil med: nu försvinner dom dåliga tiderna
De dom syftade på var att dom bvyter busstidtabell den 16 aug till den vanliga vintertidtabellen. Det är ju klyftigt, menar dom själva då att dom tycker att dom haft dåligt med bussar och att tidtabellen varit dålig? fattar inte...men sån är jag.
Oviktigt igentiligen..vet!

Camilla

Väckarklockan är min värsta fiende just nu

Jag blir tokig! kom åt en knapp så att hela förra inlägget raderades...orkar inte, vill inte!

snabb version
Vaknade halv sju imorse. Jätte konstigt för en stund innan jag bestämde mig för att jag inte kunde sova kolla ja på klockan och då var den kvart i åtta, åtminstonde trodde jag det men sen när jag gick upp var den bara halv sju xD
Konstigt är de för när man ska jobba och klockan ringer halv sju vill man ju bara slå sönder väckarklockan och somna om igen, men nu vaknar jag samma tid frivilligt. Helskumt om du frågar mig?! haha

Camilla

En tur till Göteborg

Heejsan!

Slutade jobbet tidigt ida, runt halv två. Fick skjuts hem av familjen som hade vart och badat, lite  avis...
Åkte hem och käkade tacos, mums va sugen jag var på det!

Åkte till gbg med emma lite senare och hjälp säger jag bara!
För de första var tåget 10-15 min försenat till stationen.
Sen väl på vägen fick vi stå stilla i mellan 20-25 min för de hade blivit något missförstånd!!!
Vi var inte frame förren kvart över 6, de skulle vart frame 17.25... lite skillnad
Specielt eftersom affärerna i gbg stänger kl 19 så de blev bara 45 min shopping och vi han inte med så mkt kan jag säga. Emma han köpa ett par shorts, rena fyndet hade kostat 299 men hon fick dem för 49 och de va jäkligt snygga vill jag lova. Jag hann inte kolla på det jag letade efter så hann bara med att köpa ett torrshampo. Ni som känner mig vet att jag efter att jag har provat ett plagg måste gå o titta på andra kläder en stund för o veta om jag verkligen vill ha det. Sen en så där halvtimme senare kan jag köpa det för då vet jag om jag vill ha det. Men idag räckte inte tiden riktigt till.
Vi som hade planerat att vi skulle hinna traska runt där inne i ca 1 o en halv timme han bara med halva tiden nu så vi fick stressa järnet. Men vi hade trevligt ändå!
Blir nog till att åka till torp imorn för o se om jag kan hitta lite grejer där. Efter att ha vart ute och badat då så klart :)

Nu är jag hungrig
Hejdå
Camilla

Repriser

Tjoho!

Värst vad varmt de har blvit ute nu sådär helt plötsligt,
Svettades idag på jobbet när jag cyklade för typ första gången sen jag började jobba ( då det var som varmast här ungefär).

Ikväll blir det träningen (igen) känns ungefär inte som att jag gör något annat.
Men imorgon ska jag o min syrra åka till gbg och förhoppningsvis hittar vi lite fina grejer :)

Nu ser jag på Top Model, repriser så klart!
Men dte är så kul o titta på, även om man vet vem vinnaren är.


Tyra Banks är sjukt snygg!

Camilla

vet inte vad..

Hääjsan!

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Jag o emma var hungriga som vargar och lagade falukorv med pasta och massa sallad med fetaost. Löööve it!

Var ute på torp en sväng innan jag åkte hem för att kolla på saker jag måste köpa och ha med mig till england innan jag åker. Det kommer bli en hel del grejer, dyrt kommer det att bli med men det får gå :)
Bara cirkus 3,5 veckor kvar tills jag åker nu och kommer hem 7 månader senare. Kommer sakna allt och alla sjukt mkt.
Speciellt min syrra, familj och Björn! Människor jag aldrig typ har vart borta med än en - två veckor ifrån innan :/


Nu e de snart träning
Se yaa
Camilla

Photos från helgen


På hotell rummet innan tävlingen

i åt buffe på lördagskvällen som bestod av: thai, kina och sushi.
Jag åt sushi och det smaka jättegott ju, de trodde jag aldrig.

Det björds på uderhållning vid maten




Camilla

Helgen

Hejsan

Kom hem sent i söndags men har knappt orkat slå på datan sen dess.
Dessa två dagar hemma har jag jobbat och tränat. Så mycket annat har jag inte hunnit med,
Snacka om att jag var trött i måndags när jag skulle upp!! var sjukt trött imorse med men det är en annan femma, då la ja mig iaf i tid.

SM i höjd gick väl hyfsat bra för mig kan ja säga. Kom sjua, vilket inte e så pjåkigt om man ser placeringsmässigt men jag hade gärna hoppat lite högre. rev ut mig på 1,75 men klarade fram till den höjden alla hopp i första försöket. Stannade på 1,71 vilket är mitt tredje högsta hopp någonsin!
Nu ser jag fram emot JSM istället :D

Ska snart iväg til träningen. Blir gym´+ lite snabbhet idag.

Hörs
Camilla

Sunny Stand Up

Förresten gissa vem som vann biljetter till Sunny stand up på bohusläningens tävling?
Jooo jag! :D



Komiker som e där e bland andra:
Måns Möller
Thomas Järvheden
Özz Nujen
David Batra, medflera

Lär bli galet kul. Vilken tur jag hade som vann ändå! Sist bohusläningen hade tävling där jag var med vann jag två biobiljetter :D

Godis Panik

Good Mooorning på er!'

Idag sticker vi till SM i malmö. Åker kl 12.00 fast jag o björn ska mötas tidigare för att inhandla godis :)
Har redan tryckt i mig en hel del choklad så e inte värst sugen nu, men om nårra timmar lär jag väl vara det igen kan jag tro. Funderar på att bärja äta mindre godis. Iof äter jag bara godis på lördagar och ibland kan de bli lite glass eller annat onyttigt på fredagar men under resten av veckan äter jag nyttigt. men ändå känner jag mig sjukt onyttig när jag på lördagar ibland kan trycka i mig ett halvkilo godis. Hatar när jag får ångest om vad jag har ätit men så är det nästan varje lördag. Så nästa lördag ska ja försöka minska godis intaget ytterligare så kanske jag slipper ångest.!
Men idag är det inget ja ska bry mig om!! Godis är bra uppladdning inför tävlingar, de har jag bevis på :) haha!

Ska kila till köket o äta frukost  nu
Ta hand om er tills vi kommer tillbaka, imorn kväll/natt

Camilla


Många saker denna kväll!

Här händer en hel del, håller på att lägga upp bilder från JEM i Serbien på fejjan, jag spelar nåt farmville, kollar efter ny mobil och packar och plockar i mitt rum. Samtidigt som jag har på MinRadio som jag kan rekomendera till er alla, en riktigt bra webradio där du kan hitta alla möjliga sorters musikteman.

Snart blir det sängen, men ja har egentligen ingen lust att sova heller, vet inte vad jag vill göra. Kommer i alla fall bli underbara dagar tillsammans med Camilla. Nästan det sista vi ses innan vi skiljs åt i över 7 månader, kommer bli långa och jobbiga månader!
 

Min absoluta favoritbild om jag får säga det själv, enjoy!

Wilson

RSS 2.0