Förnuftigt!

En framgång föregås alltid av 99 misslyckanden.

Nu är det 6 dagar kvar och jag längtar massor! Snart kommer kissie i tv och det måste jag ju bara se, hon ska näligen snacka om sina botoxfyllda läppar... Massa planer nu framöver och det är så skönt att veta att man inte vara ska sitta hemma på helgerna nu, nu har jag verkligen planerat in och det e typ en hel månad framöver. Tjiiihoo, massa folk vill umgås och det e klart man ska göra det, kan ju inte tacka nej till allt och bara sitta hemma och vänta på att något bara händer, för det gör de ju inte^^

Fick ett erbjudande av svenskafridrottsförbundet att åka till Spanien och tävla i juni och det e klart man inte kan tacka nej till det, hur kul som helst! Något jag dock har fått tacka nej till är att flytta till USA och plugga, bo och träna gratis... Fick ytterligare en fråga häromdagen och om ja skulle ha åkt hade de ju fått bli new york^^ Men nu har jag en bättre framtid här i sverige just nu och vem vet, kanske om något år att man åker?

Det va rosabandetgala nyss på tv och självklart gav jag bort lite pengar, det känns så bra att kunna göra lite nytta. Jag vill absolut inte att någon jag känner ska få bröstcanser, det vore verkligen så himla hemskt! Nu väntar sängen snart för mina ögon börjar svida och mitt huvud känns tungt.

Camilla fick för övrigt min present äntligen, kul att hon blev så gad! Då är jag som gladast när någon annan blir glad, det är det som är lyckan och får livet att vara mer värt att leva för.

Wilson


Blomovativ!

Om du tänker för länge på nästa steg,
kommer du att tillbringa livet stående på ett ben.

Grannen river näst intill hela huset, eller åtminstonne hela sitt eget hem, men vad gör väl det. Så länge jag slipper se det så kan jag väl låta mig föra det. På andra sidan gatan sticker den rödhåriga tanten ut huvudet genom fönstret och tycks vänta på bättre tider.

Imorn ska jag vara hundvakt, så himla roligt ska det bli, längtar massor. Så det blir fredagsmys med hundpromenad, idolkväll och bara slappa men det är sånt som jag gillar.

Satt och funderade lite för ett tag, tänk om man faktiskt kunde spola tillbaka tillbaka tiden. Ja man hör ju att utvecklingen gr snabbt framåt men tydligen inte tillräckligt eftersom ingen sådan har lyckats tillverkas ännu. Men om nu en sån skulle skapas så tänkte jag på, vem skulle egentligen våga testa först? Jag menar vem vet att den kommer fungera, tänk om man typ råkar åka iväg bakåt i tiden man alsdrig lyckas komma tillbaka. Nee det är nog bäst jag kanske håller mig där jag är trots allt.

Wilson


Är detta meningen?

Vänta inte på den stora lyckan för länge så att du missar den lilla!

Det är tråkigt väder ute och regnet smattrar mot rutan, prefekt för att krypa ner och mysa i sängen och sova lite snart. Har ju skickat med Camillas syster något men jag har ännu inte fått bekräftat om hon fått det än eller inte, är ju lite tråkigt.

Har också fått nytt träningsprogram nu så det blir hårdare och mer träning som gäller och jag ser fram emot det mer än innan för jag vet att det e då jag blir bättre.

Wilson

Miljövänligt, men varför inte utnyttja det?

Har så många gånger suttit och funderat på detta, men nää jag kommer ingen vart!
Vi har många miljövnliga saker nu i Sverige, men varför utnyttjas inte allt detta?

Just nu syftar jag på Sveriges järnvägar, SJ alltså. Hur kan en tågresa vara så otroligt dyr, man hör altid tjat om att man ska köra mindre bil och hellre åka tåg. Men det är ju i nuläget billigare med en bilresa än vad en tågresa är, då är det kanske inte s konstigt att det inte händer så mycket med den saken i landet. Varför inte satsa lite mer på att få billigare biljetter, då kommer fler att åka och SJ lär tjäna på detta i längden tror jag, det gör ju miljön också...

Att boka en resa en vecka innan man ska resa från tex sthlm till gbg kostar mellan 600 och 1000 kr, jag förstår inte SJ:s budskap. När man loggar in på deras hemsida ser man miljövänliga bilder, men enligt mig når inte SJ fram med ett bra syfte när en resa blir så dyr. Men det är ju självklart SJs val och jag kan väl inte sitta här och påverka med en mesig text, tydligen verkr deras tänk fungera... Jag tänker hellre åka buss än tåg!

Nu blir det till att laga lite mat, sen blir det myskväll!

Wilson


Efter regnet kommer solens strålar fram!

Jag måste blicka framåt, hålla hoppet vid liv för ljuset är det som leder än när man bottnar i skit. Men jag vill kunna spola för pisstunder som denna, det här är tillfällen som jag vill kunna blunda för jämnan. De som jag nu till dig vill säga är att, försök inte gömma dig för verkligheten hinner ifatt. Du vinner i takt med att du lär dig att gå vidare och inser att framtiden erbjuder nåt finare!

Vaknade nyss upp, ligger nu i sängen och myser och planerar på vad det blir till frukost. Tänkte på hur skönt det skulle vara om pappa kom in och frågade vad jag ville ha och äta, men när man blir vuxen får man lära sig att det inte längre fungerar så... tyvärr! Men det blir väl nåt i stil med varm mat skulle jag tro. Sen hade jag tänkt att träna lite och ta ett varmt baaad!

Ikväll blir det väl bara mys framför TVn och ta de soft helt enkelt, inte så många dagar kvar nu tills petra kommer och de ska bli grymt roligt!!! Nee nu sa jag göra någon nytta i mitt liv, har lovat några att börja blogga lite igen så det kanske blir något inlägg lite senare också:)

Wilson

Över ett år

Visste ni att denna bloggen nu har funnits i 1 år och 1 dag?
Ganska lång tid :) Det betyder även att jag har haft min dator i 1 år och 1 dag för jag och Björn startade bloggen samma dag som jag fick min bärbara.

Bara så ni vet lixom!

Allt flyter på här i england. Hundarna rastas varje dag och jag dammsuger och städar för fullt.
Imorgon kommer min tränare hit på besök och om lite mindre än tre veckor är min lillasyster här hos mig i över en vecka. Har mycket att se fram emot.
Sen får jag ju inte glömma att jag skall på opera den 17 oktober och den 19 oktober. Min födelsedag den 19:e :D

Hörs


RSS 2.0